Gemeni septembrie Horoscop 2022

Astrele arată că relațiile vor continua să meargă bine în septembrie. Vei avea parte de armonie în cuplu. Vă veți înțelege doar din priviri. De asemenea, Gemenii se pot aștepta la o perioadă stabilă în carieră. Nu ești amenințat de nicio problemă. Prin urmare, îți poți petrece timpul liber cu familia. Află dacă toată lumea este bine.
Horoscop pentru septembrie 2022 Gemeni – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Gemeni: CARIERĂ

Ai front de lucru, ai energie, trebuie să ai și planificare. Dacă te ambalezi tare de la început, n-o să te țină toată luna. Dozează-ți energia și alternează săptămânile de lucru cu weekebndurile de relaxare. În plus, dacă impui un ritm de muncă nerealist, ceilalți ar putea să nu te vadă cu ochi buni.
Ca să nu te lase la un moment dat entuziasmul, încearcă ceva nou. Sau încearcă să abordezi mai multe proiecte, atâtea câte simți că poți duce. Dar calculează să le poți termina până la sfârșitul lunii. Nu se știe dacă luna viitoare va mai fi la fel de spornică.
Chiar dacă acum stai bine cu banii, nu cheltui chiar tot. Nu te vei simți confortabil dacă vei rămâne fără bani înainte de sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Septembrie va fi o perioadă bună din punct de vedere romantic. Împreună cu partenerul tău vei descoperi preocupări și distracții noi. Vă veți face prieteni noi și vă veți vedea des cu cei vechi.
Dacă ești singură, n-ar strica să fii atentă în jurul tău. Este posibil ca cineva pe care-l cunoști să devină mai interesant decât ți s-a părut până acum. Iar asta se va întâmpla repede, în prima parte a lunii.
Pentru Gemenii familiști poate să devină puțin plictisitor. Dacă membrii familiei își dedică o parte din timp prietenilor, se vor întoarce apoi cu plăcere acasă. Schimbul de povești și impresii de la cina în familie va fi amuzant și revigorant.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Septembrie 2022

  • Cel mai bune zile în general: 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • zilele cele mai stresante: 9, 15, 16, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24

Sănătate și familie

Cu Neptun, planeta care vă guvernează cariera în miscare retrogradă, din 18 iunie și cu aspecte puternice în casa a patra, aspectele de carieră necesită timp pentru a se rezolva de la sine și astfel vă puteţi concentra asupra problemelor domestice. Totuși, deși situaţia legată de carieră este destul de tulbure şi cel mai bine ar fi să aşteptaţi ca aceasta să se clarifice, responsabilităţile sunt încă puternice. Casa a patra înseamnă mai mult decât casă şi familie. Ea reprezintă trecutul, amintirile, sentimentul de apartenenţă şi securitatea emoţională. Multe din problemele noastre îşi au originea în trecut. Atunci când apar evnimente puternice, acestea provoacă reactivarea acelor lucruri din trecut rămase nerezolvate. Deşi nu ştim cu exactitate care este cauza reacţiilor noastre, aceasta se află adânc îngropată în trecutul nostru si ne împiedică să acţionăm, sa creştem, să ne dezvoltăm. Atunci când influenţele planetare activează această casă, amintiri vechi tind să iasă la suprafaţă iar misiunea noastră este aceea de a le explora, de a le înţelege. Deci, atunci când casa patra este puternic, natura va aduce amintiri vechi, astfel încât acestea să poată fi văzute de la nivelul actual de înțelegere. Ceea ce este înfricoşător pentru un copil de trei ani, pe faţa unui adult va provoca doar un zâmbet. Nu este vorba despre a rescrie istoria evenimentelor care s-au întâmplat, ci de o reinterpretare a lor, despre a înţelege. Iar acest lucru va provoca o “vindecare” emoţională”. Vă veţi confrunta cu amintiri care la prima vedere nu au nicio egătură cu prezentul, dar ele nu sunt întâmplătoare, ci au o semnificație pentru viața voastră „aici și acum“. Analizaţi sentimentele pe care vi le trezesc si ele îşi vor pierde puterea pe care o au asupra voastră.Uită-te la ei și sentimentele pe care le trezesc în tine. Examinați-le. Ei vor pierde orice putere au avut o dată peste tine. Aceasta este, de asemenea, o luna buna pentru cei implicați în tipuri formale de terapie psihologică. Au loc mai multe tipuri de progrese. Luna nouă din data de 9 septembrie va clarifica atât aspectele emoționale cât și situația familială pe măsură ce trece timpul. Informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie bună vă vor parveni în mod natural si normal, cu puțin stres din partea voastră. Trebuie să vă preocupaţi de aspectele care ţin de sănătate până în 22 septembrie, iar atunci veţi simţi o îmbunătăţire indiferent de problemele cu care vă confruntaţi. Nu uitaţi să vă odihniţi suficient şi recitiţi raportul anual pentru a înţelege ce este nevoie să faceţi. De asemenea, aceasta este o lună excelentă pentru cei care îşi caută un loc de muncă – mai ales până în 22 septembrie. Soarele în zodia Fecioarei favorizeaza munca, iar Pluto, guvernatorul muncii pentru cei marcaţi de semnul Gemenilor, primește aspecte bune până la acea dată.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni mai Horoscop 2023

Luna mai va aduce o turnură a situațiilor la 180 de grade. Astrele vor fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *