Gemeni octombrie Horoscop 2022

În luna octombrie, Gemenii nu-și vor arăta public afecțiunea. Chiar dacă sentimentele tale sunt puternice, vei prefera să petreci timp cu partenerul acasă. Relațiile pe termen lung vor avansa, dar cei singuri nu vor obține prea multe în această privință. Relațiile care se vor întemeia acum vor fi strict bazate pe prietenie.
Horoscop pentru octombrie 2022 Gemeni – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar octombrie 2022 pentru Gemeni: privire generală

Vei remarca încă de la începutul lunii că în jurul tău gravitează multă lume. Oamneii sunt atrași de verva ta, te farmecul tău. Dar ar fi cazul să-ți fie cumva folositori. Atrage-i într-un proiect mai puțin obișnuit, într-o schimbare de ritm și de rutină. Ai multă forță creativă zilele acestea, deci nu te da înapoi de la provocări. Pe 10, 11 și 12 octombrie, vei simți din plin că treaba merge.
Pe 17-18-19, vei fi romantică sau doar vei flirta cu aplomb – în funcție de statutul tău: într-o relație sau singură. Pe 22 și 23, stimularea intelectuală va ocupa primul loc în atenția ta. În fiecare conversație, în fiecare operație făcută la muncă, vei aduce sclipirile tale de inteligență și originalitate. Pe 27 octombrie, deja riști să-ți lași în urmă interlocutorii. Trebuie să te exprimi calm, pe înțelesul tuturor și fără să sari etape din demersul tău logic. Dacă oamenii vor înțelege ce le propui, vor spune da. Dacă nu, în mod instinctiv, vor respinge propunerea.

Horoscopul lunar octombrie 2022 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Genial cum e, Geamănului îi place orice proiect nou. Sare pe el cu entuziasm dar, de multe ori, se plictisește pe parcurs și abandonează. Dacă ți-a venit în gând ceva în care vrei să-l antrenezi și pe partenerul tău, stai pe loc un moment. Respiră și gândește-te bine dacă chiar vrei și poți să duci treaba până la capăt. Pentru că horoscopul tău lunar te vede lăsând baltă ceva ce ai început și ridicând din umeri către partenerul tău. Iar el se zărește în cadru frustrat și furios: l-ai distras de la propriile proiecte pentru nimic.
Dacă te păzești de ispită și nu-l superi foarte tare pe partenerul tău, după prima săptămână a lunii va începe o periaodă frumoasă între voi. Sprijinul reciproc și comunicarea de bună credință vor fi mai la îndemână ca oricând. Se va consolida convingerea că sunteți cu adevărat compatibili.
Dacă ești singură, fără să-ți dai seama, s-ar putea să pui acum bazele unei relații frumoase. Sau să spulberi orice șansă. Depinde de răbdarea și diplomația cu care te porți cu cei din jur, cunoscuți mai vechi sau mai noi. Încă nu știi de unde va sări iepurele, însă ai grijă să nu sperii pe niciunul dintre iepurii întâlniți.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni octombrie 2022

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 17, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25

Sănătate și familie

Până în data de 20 octombrie zona de carieră este încă foarte activă. Planetele din casa carierei vă sunt favorabile. Acest lucru semnalează succesul. Aveți mult sprijin cosmic; universul pare să conspire în favoarea voastră. După data de 20 noiembrie, pe măsură ce vă atingeți obiectivele pe termen scurt, atenția voastră se îndreaptă spre viața socială – spre prieteni, grupuri și activități de grup. Deși Marte se află încă în casa a 7-a până în data de 17-a, generând unele tensiuni şi lupte de putere, aspectele favorabile pe care le face Jupiter, guvernatorul acestei case, vor estompa problemele din aceasă zonă sau oferă oportunităţi de rezolvare a acestora. Jupiter intră în mişcare retrogradă începând din data de 9 octombrie, iar Mercur este retrograd din data de 23. Acest lucru complică relaţiile într-o oarecare măsură. Atât tu cât și cei cu care interacţionezi (aspetul influenţează mai ales relaţia de cuplu) sunteţi nehotărâţi și lipsiți de direcție. Pentru mai multe detalii, vă recomand să citiţi interpretările personalizate din rapoartele Mercur Retrograd şi Jupiter Retrograd, disponibile gratuit, pe site. Trebuie să acordaţi în continuare atenţie stării de sănătate până în data de 20 octombrie, dar aceasta se îmbunătăţeşte. În data de 6 octombrie Mercur și Venus vă vor influenţa pozitiv, în 17 octombrie, Marte se îndepărtează de aspectul său stresant, iar în 20 octombrie, Soarele începe să facă aspecte armonioase. La începutul lunii însă, este indicat să vă ocupaţi de problemele de sănătate care apar şi să nu le ignoraţi. Până în 20 octombrie, lucrurile ar trebui să revină la normal. Finanțele nu par a fi o problemă mare în aceste zile. Casa a doua, a banilor nu est tranzitată de planete și acest lucru este, în principiu, un semn bun. Indică menţinerea stării de fapt. Nu este nevoie să faceți schimbări importante sau să acordați atenție nejustificată aici. Cariera este o zonă mult mai importantă decât cea financiară acum. Cu toate acestea, s-ar putea să vă bucuraţi de unele influenţe financiare favorabile. Mai întâi, cele două aspecte de Luna plină (al doilea este numit “Luna Albastră”, un aspect mai rar), care aduc momente financiare favorabile, iar data de 26 octombrie este o zi financiară deosebit de bună, deoarece Luna este la la cea mai mică distanţă de Pământ, iar impactul ei este chiar mai puternic. În general, ca mai propice perioadă din punct de vedere financiar este din 17 până în 31 octombrie.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni mai Horoscop 2023

Luna mai va aduce o turnură a situațiilor la 180 de grade. Astrele vor fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *