Gemeni mai Horoscop 2023

Luna mai va aduce o turnură a situațiilor la 180 de grade. Astrele vor fi în sfârșit în favoarea Gemenilor când vine vorba de dragoste. Relațiile de lungă durată, care s-au confruntat cu unele probleme minore și au suferit un declin în acest an, vor reveni la viață și vor prospera din nou. Legătura dintre voi va fi foarte puternică acum. Persoanele singure și-ar putea întâlni sufletul pereche. Doar ieșiți afară din casă.
Horoscop pentru mai 2023 Gemeni – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Gemeni: CARIERĂ

Pe ansamblu, anul 2023 este unul bun pentru cariera ta. Luna mai, însă, face parte din perioada de pregătire a rezultatelor bune. Adică, luna aceasta va marca încă un start în alt proiect sau în altă direcție paralelă cu cele anterioare.
Să renunța la câte ceva din tot acest ansamblu solicitant? Așa pare logic și tentația e mare. Însă nimic nu e sigur și nimic nu e suficient. Până la clarificarea completă ar fi bine să poți merge cu toate deodată. Iar clarificarea va veni abia la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relațiile private, Gemenii își cam pierd răbdarea luna aceasta. Presiunea din sfera profesională se extinde și în cea personală, ceea ce este păgubos și nedrept. Ai mare nevoie de susținerea partenerului, a familiei și a prietenilor. Deci nu lăsa emoțiile negative să se interpună între tine și ei.
Relațiile sociale și de prietenie vor fi tulburate cumva din afară. Pe de o parte, oameni pe care contezi te vor lăsa baltă. Pe de altă parte, vei primi sprijin important de la cine nu te aștepți. Și, ca și cum n-ai avea destul de lucru, ți se vor oferi noi deschideri.
Gemenii singuri au cele mai mari șanse din tot zodiacul să-și întâlnească luna aceasta adevărata iubire. Dar șanse mari au și cei care sunt deja într-o relație sau căsătoriți. Aceasta, în caz că partenerul lor nu este tocmai perechea ideală. Așadar, urmează niște tulburări.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Mai 2023

  • Cele mai bune zile: 7, 8, 16, 17, 24, 25
  • Cele mai stresante zile: 2, 3, 9, 10, 22, 23, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 8, 9, 10, 17, 18, 19, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 24, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 9, 10, 18, 19, 26, 27

Sănătate și familie

Luna Mai este o lună în care majoritatea aspectelor vă favrizează. Starea de sănătatea a fost bună luna trecută și acum poate fi chiar mai bună (Marte va face aspecte favorabile începând cu data de 16 mai). Veţi avea mai multa energie, vor exista mai multe oportunităţi de care puteţi profita. Lucrurile pe care se părea că nu le uteţi obţine acum câteva luni sunt acum eminamente disponibile. Dacă doriți, vă puteți îmbunătăți starea de sănătate și mai mult în modurile menționate în raportul anual. Oportunitățile de muncă au fost bune tot anul, dar mai ales acum. Singura problemă aici este necesitatea de a face mai multe cercetări cu privire la aceste lucruri. Puneți mai multe întrebări. Rezolvaţi-va toate îndoielile. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Încă mai sunteți într-o perioadă în care casa a 12-a este activă până în data de 21 mai. Este bine să vă concentrați asupra problemelor de natura psihologică și asupra creșterii voastre interioare. Atunci când reuşim să ne înţelegem, reacţiile noastre la evenimentele externe sunt adecvate. Uranus se mută în casa a 12-a din 16 mai, ceea ce semnalează schimbări iminente la acest nivel. Aspectul a fost descris pe larg în horoscopul anual. Veți avea o abordare mai științifică legat de propriile voastre credinţe, de maniera în care reacţionaţi. Veți trece printr-o serie de evnimente care vă provoacă sa experimentați şi învățați prin încercări și erori. Venus rămâne în casa întâi până în data de 19 mai și referitor la acest aspect puteţi reciti cele menţionate în horoscopul lunii anterioare. După data de 19 mai, ea se mută în sectorul financiar și aduce o creştere a veniturilor dar şi tendinte spre cheltuieli. Ea va aduce noroc în speculații – mai ales în urul datei de 31 – și beneficii prin copii, persoana iubită sau în urma propriei voastre creativităţi. Vă simţiţi mai susţinuţi în ceea ce întreprindeţi, iar banii pot fi caştigaţi într-o manieră uşoară, plăcuta. Uneori aspectul nu se referă la bani în sine ci la capacitatea de a vă valorifica pe voi înşivă. De asemenea, poziţia Lunii indică faptul că data de 17 mai este o zi bună din punct de vedere financiar. Luna Nouă din data de 29 şi Luna Plină din data de 29 sunt, de asemenea zile financiare puternice. În general câştigurile sunt favorizate între 15 şi 29 mai. Ceara Luna dă mai mult entuziasm și putere la capacitatea de câștig. Soarele intră în semnul vostru în 21 mai și începeți o npuă perioadă în viaţa voastră. Vă simţiţi mai energici şi sunteţi capabili să vă urmăriţi obiectivele cu mai mult entuziasm.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni iunie Horoscop 2022

Gemenii vor avea în cele din urmă energia pozitivă mult așteptată în ceea ce privește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *