Gemeni iulie Horoscop 2022

Astrele le promit Gemenilor o mare șansă când vine vorba de relații. O persoană interesantă va apărea în viața ta și compania ei te va vraji. Vei știi cum să reacționezi, iar seriile petrecute împreună vor decurge de la sine. Te simți perfect relaxat când ești în compania acesteia. Cu toate acestea, nu uita să te concentrezi și asupra muncii în luna iulie.
Horoscop pentru iulie 2022 Gemeni – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Gemeni: CARIERĂ

Luna aceasta va trebui să fii puțin mai egoistă. Nu suporți conflictele. Ca să nu le provoci, nu spune tuturor ce intenții și ce interese ai. Dar nu te sacrifica pentru ceilalți. Dacă ai posibilitatea să-ți schimbi actualul job cu unul mai bun, fă-o. Asemenea ocazie nu se ivește în fiecare zi.
Dacă ai argumente să ceri o mărire de salariu, fă-o. Ești convingătoare, chiar intimidantă luna aceasta. Iar dacă lucrezi pe cont propriu, nu mai fi atît de scrupuloasă în alegerea proiectelor. Acceptă propunerea care ți se pare peste puterile tale. Adevărul este că, luna aceasta, puterile tale sunt sporite, nici nu le cunoști. Banii care se apropie de tine trebuie prinși din zbor, cu puțin efort. Altfel, vor fi ai altcuiva.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Gemeni arată ca o hartă în care toate se află aproape, la o întindere de braț. Important este să faci efortul de a întinde brațul.
În cuplu, ca și în societate, ai tendința să te exprimi ambiguu. Asta nu aduce nimic bun. Cu cât mai clară ești în exprimare, cu atât mai mari sunt șansele să obții ceea ce dorești. Pentru că șansele există și chiar sunt mari. Nu ai probleme, dar bați pasul pe loc de câtva timp. Pășește hotărât în direcția pe care o vrei. Va fi mai simplu decât crezi.
Dacă ești singură, fii pe fază! Există în jur persoane interesate de tine. Doar că nu le-ai observat încă. Sau nu ți s-a părut că ești destul de atrăgătoare. Încearcă un minim gest de apropiere și lămurește-te odată!

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Iulie 2022

  • Cel mai bun zile general: 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28, 29
  • Cele mai stresante zilele: 3, 4, 16, 17, 22, 23, 24, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 5, 6, 12, 13, 16, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 3, 4, 12, 13, 20, 21, 22, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30, 31

Sănătate și familie

Două eclipse în această lună vă vor perturba ritmul vieţii, însă schimbările pe care le vor produce vă asigură agitaţia şi provocările de care aveţi nevoie pentru a nu simţi că alunecaţi în monotonie. Eclipsa solară din 13 iulie are loc în zona sectorului financiar şi sugerează următoarele aspecte: în primul rând nevoia de a vă reafirma poziţia la locul de muncă, de a evalua felul în care sunteţi renumerat şi de a vă susţine punctule de vedere. În al doilea rând, pot exista anumite dezechilibre financiare în relaţia de cuplu pentru cei căsătoriţi sau simţiţi nevoia de a vă spori veniturile pentru a acoperi unele datorii. În oricare din aceste situaţii nu luaţi decizii definitive decât dupa această dată când lucrurile vor fi mai clare. Dacă aveţi nevoie de un credit, acesta va apăsa destul de greu în viitor. De asemenea, evitaţi achiziţiile majore sau tendinţa de a oferi altora bani împrumut. Atenţie la echipamentele electronice, acestea se pot strica sau nu funcţionează cum trebuie. În trafic pot avea loc o serie de evenimente neplăcute. Şi starea de sănătate poate fi afectată acum Nu sunt indicate intervenţiile majore. S-ar putea să vă doriţi să faceţi schimbări in tot ceea ce ţine de sănătate, tratamente, medici. Cel mai probabil nu este vorba de o situaţie majoră ci de o stare trecătoare. În anumite cazuri, aceste schimbări se referă la locul de muncă, colegi sau sarcinile zilnice. Următoarea eclipsă este o eclipsă de Lună şi are loc în data de 27 iulie. Aceasta este puţin mai complicată în sensul în care mai multe aspecte din viaţa voastră vor fi influenţate. Încercaţi să menţineţi o gândire pozitivă şi să nu lăsaţi îngrijorările să vă acapareze. Temeri şi lucruri din trecut pot să vă afecteze modul în care reacţionaţi la situaţiile zilnice. Aceasta este o oportunitate de a le întelege şi de a le depăşi. La nivel concret, starea de sănătate poate avea de suferit dar în cea mai mare parte problemele care apar acum se datorează surmenajului. Ar fi bine să evitaţi călătoriile în străinătate. Cei care întâmpină probleme legale, pot avea parte de o situaţie de criză care necesită o decizie, dar ar fi indicat să aşteptaţi câteva zile înainte de a vă hotărî. În ceea ce priveşte situaţia financiară pot apărea modificări daca sunt implicate tranzacţii. Nu faceţi acum achiziţii majore. Orice problemă apare acum este cauzată de decizii anterioare, iar cea mai bună abordare este conştientizarea lucrurilor care au dus aici şi a nu vă grăbi în a lua o decizie. În toată această perioadă puteţi găsi sprijin în persoanele mai în vârstă, aflate într-o poziţie de autoritate sau pe care le respectaţi.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni mai Horoscop 2023

Luna mai va aduce o turnură a situațiilor la 180 de grade. Astrele vor fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *