Gemeni februarie Horoscop 2023

Deși dorința de a lupta pentru propriile credințe este foarte puternică în februarie, fiecare Geamăn ar trebui să țină cont de faptul că în această perioadă, va fi mai bine să nu facă acest lucru. Dacă te uiți la lumea din jur în mod realist, vei vedea ce anume se merită și ce nu. Unele lucruri au nevoie de timp. Trebuie să acorzi atenție în primul rând partenerului și prietenilor.
Horoscop pentru februarie 2023 Gemeni – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Romantismul tău merge mână în mână cu inteligența și amuzamentul. Altfel, e plictiseală curată. Ei bine, se pare că vei fi în mare formă în primele zile ale lunii și îți vei stimula partenerul să fie cât poate de interesant. Prima săptămână va fi una de provocări intelectuale în care veți fi amândoi incluși, iar asta vă va spori atracția reciprocă.
Începând de pe 11-12, fiecare dintre voi se va concentra mai mult pe carieră decât pe relație, dar asta nu va fi o problemă. Sincronizarea e totul. Pe 18, 19 și 20 februarie, comunicarea dintre voi are șanse să ajungă la un nou nivel. Sau să ia o nouă formă, dacă ați atins, deja, nivelul maxim. Ar putea fi prea mult, ar putea suprasolicita relația, iar pe 23-23, veți simți o oarecare tensiune. Totul se va relaxa după asta, mai ales dacă veți ieși undeva împreună – din casă sau din oraș.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Gemeni: CARIERĂ

Pe 1 și 2 februarie, vei simți nevoia să implici mai multă inteligență în munca ta. Dacă nu ți se va permite să inovezi puțin, să îmbunătățești metoda de lucru, frustrarea pe care o vei simți va fi disproporționată. Dar, se știe, plictiseala este cel mai mare dușman al Geamănului. Asigură-te că schimbarea pe care o faci folosește și altora, apoi fă-o fără să mai întrebi.
În jur de 7-8 februarie, vei avea sentimentul că bați pasul pe loc. Adevărul este că înaintezi, dar foarte încet. Ține direcția, altfel te paște o serie de încurcături pe 11 și 12. Concentrează-te, drămuiește-ți forțele și vei vedea că mai încolo, pe 18, 19, 20 ale lunii, munca ta va da rezultate strălucite. Caută să te relaxezi în ultimele zile ale lunii – ia-ți liber dacă e posibil – pentru că vei da semne de oboseală.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni Februarie 2023

  • Zilele cele mai bune: 4, 5, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile : 2, 3, 9, 10, 16, 17
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 7, 9, 10, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 14, 15, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 7, 16, 17, 25, 26

Sănătate și familie

Eclipsa solară din data de 15 februarie creează agitaţie și schimbare, dar în ciuda acesteia, luna următoare pare a fi prosperă și de succes. Această eclipsă are loc în cea de-a 9-a casă, a educației, religiei, călătoriilor pe distanţe mari, principiilor și aspectelor juridice. Problemele care se află în așteptare au un rol dramatic, într-un fel sau altul. Teritoriile străine vă sună atrăgător în această lună și că doriţi să călătoriţi, dar ar fi indicat să evitați călătoriile în străinătate în perioada eclipselor. Studenții vor fi obligați de circumstanţe să facă schimbări în planurile lor educaționale. Uneori schimbă școli sau cursuri; uneori datele examenelor se moodifică sau profesorii sunt înlocuiţi. Eclipsa are impact asupra lui Mercur, guvernatorul Horoscopului vostru și asupra lui Jupiter, planeta relaţionării şi a socializării pentru cei marcaţi de zodia Gemenilor. Acest fapt poate provoca drame personale și sociale. Relaţiile de acest tip sunt afectate în această lună, deoarece şi Marte își petrece luna în casa a 7-a, iar eclipsa va produce un apogeu. S-ar putea să fie vorba de conflicte. O relație bună va supraviețui – dar lucrurile sunt tensionate. Impactul eclipsei asupra lui Mercur este, de fapt, un lucru bun, prin faptul că sunteţi forțaţi să vă schimbaţi atitudini sau modalităţi de gândire care nu mai sunt adecvate cu situaţia prezentă sau cu evoluţia voastră. Schimbările se vor produce pe parcursul următoarelor șase luni. Fiecare Eclipsă solară afectează frații, surorile și vecinii. Pot exista probleme în viața lor. Fiecare Eclipsă solară testează mașinile și echipamentele de comunicații. Acest aspect a avut loc luna trecută și se repetă acum. Modificările care nu au fost făcute luna trecută sunt necesare acum. În data de 18 februarie, atât Soarele, cât și Mercur – două planete benefice – vor traversa Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a a carierei. Preocuparea voastră se îndreaptă spre această zonă, comunicarea cu superiorii sau persoanele care deţin autoritatea este mult mai dinamică şi sar putea să vi se încredinţeze noi responsabilități. Există mai multă recunoaștere personală pentru ceea ce sunteți și pentru abilitățilevoastre profesionale. Modul în care socializaţi are un rol important în acest sens. Sănătatea este bună în această lună, dar are nevoie de mai multă atenție după data de 18 februarie. Cel puțin jumătate din planete formează aspecte stresante cu această zonă. Astfel, dacă există vulnerabilități, există o probabilitate mai mare ca acestea să se manifeste. Încercaţi să vă odihniţi suficient.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni iunie Horoscop 2022

Gemenii vor avea în cele din urmă energia pozitivă mult așteptată în ceea ce privește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *