Gemeni decembrie Horoscop 2022

Începutul noului an va fi oarecum mai lent pentru Gemeni. Prin urmare, nu te aștepta la schimbări sau realizări. Situația în carieră va fi stabilă. Dacă te gândești să avansezi în carieră, va trebui să așteptți puțin mai mult. În această perioadă, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta și să previi eventualele probleme.
Horoscop pentru decembrie 2022 Gemeni – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Gemeni: CARIERĂ

Luna decembrie a noului an va fi foarte plăcută, pentru că mediul profesional va fi foarte agreabil. Vei reuși să-ți atingi obiectivele propuse în carieră.
Călătoriile în interes profesional îți vor aduce un plus de succes. Iar dacă ești în căutarea unui nou job, vei avea șanse mai bune abia din a doua săptămână a lunii.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Gemeni: BANI

Deocamdată, banii vin cu timiditate și sumele nu-ți permit să te lansezi în vreo combinație speculativă. Dacă sursa principală de câștig este în străinătate, se vor produce niște întârzieri în plată.
În contextul sensibilității tale speciale la fazele și mișcările Lunii, eclipsa de pe 31 decembrie te va face să reacționezi exagerat inclusiv la situația financiară delicată. Din fericire, motivele îngrijorării tale nu vor fi de durată.

Zile plăcute

Horoscop Gemeni decembrie 2022

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 5, 6, 12, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29, 30

Sănătate și familie

Începeți anul cu majoritatea planetelor din sectorul vestic, social. Chiar și guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, este în vest. Acest lucru demonstrează necesitatea de “a merge cu valul”, pentru a permite altora să-și urmeze cursul acţiunii (atâta timp cât nu este distructiv), pentru a vă atinge scopurile prin consens și compromis, mai degrabă decât prin acțiuni directe. Acum trebuie să trăiți cu condițiile pe care le-ați creat în trecut. Încearcaţi să obţineţi ceea ce este mai bun din această situaţie. În câteva luni, puterea planetară se va schimba și vă va fi mai ușor să faceţi schimbările necesare. Chiar dacă relaţiile de colaborare, de cuplu şi socializarea au avut apogeul în luna care a trecut, şi în această lună încă sunteţi foarte sociabili. Mercur va fi în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat până în 11 decembrie, ceea ce arată că sunteţi preocupaţi de relaţiile voastre. Veţi lua după ceea ce vă doriți și nu veţi aștepta ca telefonul să sune. De asemenea, aspectul indică o creştere a popularităţii. Sunteţi prezenţi pentru prietenii voştri și pentru persoana iubită. De multe ori interesele lor vor fi puse înaintea celor personale. Daţi dovadă de dedicaţie. Acest lucru face ca ceilalţi să îşi dorească să fie în preajma voastră. Sănătatea este mai bună decât luna trecută și o puteți îmbunătăți în continuare în modurile menționate în raportul anual. Aceasta este o lună bună pentru a întreprinde o cura de detoxifiere sau pentru a ţine regim în cazul în care doriţi să slăbiţi. O casă a 8-a puternică (până în data de 20 decembrie) este bună pentru proiecte care implică reinventare sau transformare personală. Există lucruri în viața noastră care ar putea avea nevoie de o “reînviere” – fie că este vorba de o relație, un proiect creativ sau o afacere. Aceasta este o lună bună pentru a face acest lucru. Eclipsa lunară din 31 decembrie pare să vă afecteze puternic. Ea are loc în casa a treia, a comunicării, aducând drame în viețile fraților, surorilor sau vecinilor. Cei care urmează o formă de învăţământ pe termen scurt şi elevii vor face schimbări importante în planurile lor care ţin de educație; pot exista modificări legate de școală în sine. Fiecare Eclipsa Lunară are impact asupra finanțelor voastre, deoarece Luna este planeta voastră financiară. Deci, sunt necesare corecții de curs în viața financiară. Evenimentele declanşate de eclipsa vă vor arăta ceea ce este necesar. Autovehiculele și echipamentele de comunicații sunt testate și de multe ori sunt necesare reparații sau înlocuiri. Luna nouă și luna plină sunt favorabile celor marcaţi de zodia Gemenilor din punct de vedere financiar. Luna plină din 1 şi 2 decembrie pare a fi deosebit de bună, deoarece Luna se află la cea mai apropiată distanță de Pământ.

Verificați De asemenea

Post Image

Gemeni mai Horoscop 2023

Luna mai va aduce o turnură a situațiilor la 180 de grade. Astrele vor fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *