Fecioară septembrie Horoscop 2022

În septembrie, cel mai bine te vei simți în compania prietenilor sau a partenerului. Niciunei Fecioare nu-i place să fie singură în această perioadă. Când vei fi singur îți vor veni în minte gânduri sumbre. Acestea vor dispărea când vei fi înconjurat de oameni. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție sănătății tale, este foarte importantă, așa că nu o neglija.
Horoscop pentru septembrie 2022 Fecioară – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Fecioară: CARIERĂ

Dacă ai propria afacere, sau dacă lucrezi pe cont propriu, poți să-ți propui orice ține de bani. O investiție de orice natură are șanse să se dovedească foarte profitabilă. Ai inspirație, ai bani, ai noroc.
În general, fii atentă la orice zvon, la orice aluzie și la tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu refuza nicio invitație și profită de ocazia de a cunoaște oameni noi. Discută, ascultă, întreabă și notează-ți numere de telefon. Din toate părțile pot să apară oportunități neașteptate. Chiar dacă nu ți-ai propus, s-ar putea să-ți schimbi jobul cu unul la care nici n-ai visat.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Și în privința iubirii evenimentele se succed cu rapiditate. Dacă nu ești într-o relație, vei dezvolta rapid una. Atât de rapid încât s-ar putea să simți nevoia s-o mai temperezi către sfârșitul lunii. Iar dacă ești, deja, într-o relație, probabil că veți trece la nivelul următor, oricare ar fi acesta.
În familie, fiecare are ceva de zis, ceva de rezolvat. Începutul școlii o să vină cu atâtea noutăți încât o să fie greu de procesat. Ia-le pe rând și nu-i lăsa pe cei mici să te înnebunească de cap.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara Septembrie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 1, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai multe stresante zile: 2, 3, 15, 16, 22, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 2, 3, 9, 18, 19, 29, 30

Sănătate și familie

Casa întâi este înca puternică până la data de 22 septembrie ceea ce indică faptul că în continuare sunteţi extrem de activi şi motivaţi în a vă urmări scopurile personale. Sunteţi percepuţi de alţii ca fiind puternici şi decişi. Aveţi totuşi tendinţa de a nu ţine cont prea mult de opiniile altora, atenţie la conflictele cauzate de orgolii sau egoism. Relaţiile personale sunt puţin mai provocatoare în această lună. Partenerii voştri de viaţă par a fi mai distanţi, mai ales între 6 şi 22 septembrie. Fiecare pare să se concentreze pe propriile interese și vedeți lucrurile din perspective complet opuse. Acest lucru nu înseamnă ca doar unul dintre voi are dreptate, ci că modul de abordare este diferit. Relaţiile bune, cele evoluate, nu vor avea probleme deoarece tocmai această abordare diferită va duce la obţinerea unei imagini complete asupra situaţiilor. Pentru cei care nu sunt atât de armonizaţi, încercaţi să respectaţi perspectiva celeilalte persoane deoarece altfel se poate ajunge la conflicte inutile. Încercaţi să consideraţi că vi se oferă o abordare „complementară“. Undeva există şi o cale de mijloc. În astrologie partenerul unei zodii este zodia opusă, pentru că impreună formează un întreg. Dar acest lucru înseamnă că dincolo de asmănări, viziunile sunt total diferite. Fiecare are ceva de care celălalt are nevoie. Priviţi siuaţiile cu care vă confruntaţi cu interes şî curiozitatea de a-l cunoaşte pe cel de lânga voi mai bine. În data de 6 septembrie, Mercur va trece peste Ascendent și va intra în jumătatea inferioară a astrogramei (partea nocturnă), iar jumătatea inferioară va începe să domine Horoscopul. Cariera și activitățile exterioare devin mai puțin importante, în timp ce casa, familia și bunăstarea emoţională deven mai importante. Este timpul să vă concentraţi asupra acestor lucruri. Mercur are un rol dublu în astrogramă. În primul rând el este guvernatorul Fecioarei, dar şi planeta carierei pentru voi. Tranzitul lui în casa întâi poate aduce oportunități în carieră fără a fi nevoie să depuneţi un efort în acest sens. Luna care va orma va fi o lună prosperă – probabil cea mai prosperă a anului. La data de 22 septembrie, Soarele și Mercur muta în casa banilor, iar aspectele financiare devin mai importante pentru voi. Vă ocupaţi singuri de toate aspectele şi nu solicitaţi ajutorul altora. Soarele în această poziţie aduce intuiție financiară şi este indicat să ţineţi cont de acest lucru.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară mai Horoscop 2023

În viața personală, te vei confrunta cu o mare dilemă în luna mai. Pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *