Fecioară octombrie Horoscop 2022

Această lună va fi axată în special pe carieră, chiar dacă gândurile tale ar putea zbura într-o altă direcție. Va fi foarte important pentru cei din zodia Fecioară să se concentreze pe ceea ce fac. Greselile minore cauzate de lipsa de atenție pot duce la mari probleme. Nu ar trebui să vă neglijați nici inima în octombrie.
Horoscop pentru octombrie 2022 Fecioară – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar octombrie 2022 pentru Fecioară: privire generală

Ai un partener în dragoste sau în activitatea profesională? Este un moment bun să investiți împreună în ceva care să vă aducă progres. Iar dacă o puteți face fără să vă creați datorii, cu atât mai bine.
În prima săptămână a lunii, în casa ta va veni cineva, poate o rudă. Deși de obicei nu este o veste care să te încânte, de data aceasta va fi altfel. Va fi foarte distractiv și animat. Îți vei da seama că, de fapt, totul depinde de dispoziția în care te prinde.
Pe 10, 11 sau 12, vei fi pusă în fața unui proiect nou și interesant. Până atunci ar fi bine să închei ceea ce ai în lucru. Nu pari să ai în această perioadă capacitatea de a lucra pe două fronturi. Dacă nu se poate așa și dacă nu riști să pierzi noul proiect, amână-l până pe 17 sau 18, când te vei afla la potențialul maxim și nu va mai fi o problemă.
Pe măsură ce te apropii de data de 25, ești tot mai organizată și meticuloasă, așa cum îți stă în fire. De fapt, vei redeveni tu însăți, în varianta cea mai bună.

Horoscopul lunar octombrie 2022 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă te simți puțin frustrată în privința vieții romantice, nu încerca să compensezi cheltuind. Sunt pline magazinele de lucruri de care nu ai nevoie. Mai bine analizează situația și vezi de unde vine frustrarea. De fapt, ești puțin nemulțumită de tine și de felul în care îți gestionezi sentimentele.
În prima decadă a lunii, nu cere prea mult nici de la partener, nici de la tine însăți. Nu ai încă energia de a tura motoarele relației. Mergi calm înainte și vezi ce urmează. Pe la jumătatea lunii, ceea ce îți va face bine va fi ieșirea în lume. Întâlnește-ți prietenii, cunoaște oameni noi, distrează-te. Acest sfat este mai ales pentru cei singuri. Însă și cuplurile pot beneficia de schimbarea temporară a centrului de atenție.
Ultimele zile ale lunii te vor găsi într-o frumoasă dispoziție romantică. Din asta va beneficia partenerul tău, dacă ești într-o relație. Dar și mai mult va beneficia un nou partener, dacă ai fost până acum singură. Este posibil să fie doar o relație trecătoare, mai ales dacă nu se constată compatibilitate între voi. Dar va fi, oricum, distractiv.

Zile plăcute

Horoscop Fecioară octombrie 2022

  • Cele mai bune zile: 1, 2, 10, 11, 12, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 8, 9, 15, 16, 17, 22, 23
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 3, 4, 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 18, 19, 22, 23, 26, 27

Sănătate și familie

Până la data de 20 octombrie atenţia voastră va fi în continuare îndreptată spre relaţiile de cuplu, aceasta fiind una din preocupările majore în această lună. (Deşi în anumite cazuri poate fi vorba de un parteneriat de afaceri sau de popularitate şi socializare, în general). Luna trecută (între 24-26 noiembrie) a adus o oportunitate romantică extrem de favorabilă (într-o oarecare măsură idealistă) pentru cei singuri. Aceia care sunt deja implicaţi într-o relaţie au beneficiat de mai multă atenţie din partea partenerilor de viaţă. În această perioadă aveți o atracție puternică pentru tipurile creative, artistice și spirituale. Soarele călătorește cu Neptun din 3 până în 5 octombrie şi poate aduce o întâlnire cu o persoană deosebită cu care aveţi o legătură empatică. Puterea planetară este acum în jumătatea superioară a astrogramei. Astfel, accentul se pune mai mult pe obiectivele de carieră și pe cele exterioare, decât pe cele legate de casă și familie. Cu toate acestea, cu Marte în casa a patra până în data de 17 octombrie, este un moment bun pentru a face reparații majore în casă. De asemenea, acest aspect poate aduce unele conflicte sau neplăceri legate de membrii familiei. Evitaţi impulsivitatea. Această lună poate aduce şi beneficii financiare. Data de 1 şi 2 octombrie sunt deosebit de bune. Guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, înaintează împreună cu planeta voastră financiară, Venus. Ambele fac aspecte armonioase cu Jupiter, aspecte care generează oportunităţi de câştig. În data de 6 octombrie, planeta care vă guvernează situaţia financiară se mută în casa a opta, indicând faptul puteţi să vă achitaţi unele datorii sau să vă stimulaţi partenerii să producă mai mult. Venus în această poziţie este un aspect bun pentru planificarea fiscală, pentru chestiuni care ţin de bănci şi credite. Taxele şi cheltuielile influențează luarea deciziilor voastre financiare – mai mult decât de obicei. Aceasta este o perioadă bună pentru achitarea datoriilor – și, de asemenea, pentru a obţine o refinanțare (totul depinde de nevoile voastre şi situaţiile cu care vă confruntaţi.). Dacă aveți idei inteligente, aceasta este o perioadă bună de abordare a investitorilor externi. Venus în Berbec începând cu data de 6 octombrie, indică atracția pentru câştiguri rapide, dar pătratul ei cu Saturn între 13 şi 15 octombrie sugerează mai multă prudență. Evitați speculațiile în această perioadă. În ceea ce priveşte sănătatea, trebuie să fiţi atenţi până în data de 20 octombrie şî să vă odihniți suficient.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară mai Horoscop 2023

În viața personală, te vei confrunta cu o mare dilemă în luna mai. Pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *