Fecioară iulie Horoscop 2022

Sub influența unei conștiințe morale puternice, Balanțele își vor rezolva în final prioritățile în iulie. Atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală. Un sentiment de eliberare te așteaptă. În cele din urmă, ți-ai stabilit prioritățile și îți poți continua planul. Dacă nu te dai bătut, cu siguranță îți vei atinge obiectivul.
Horoscop pentru iulie 2022 Fecioară – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Fecioară: CARIERĂ

Luna aceasta, vei avea de rezolvat niște probleme presante legate de bani. Va trebui să te agiți puțin ca să ieși la capăt cu toate. Va trebui să îți stabilești prioritățile în funcție de asta.
Dacă trăiești dintr-o activitate independentă, noii aliați îți vor fi de folos. Dar nu trebuie nici într-un caz să renunți la ceui vechi. Succesul tău depinde de diplomație și comunicare. De asemenea, îți pot fi utile sfaturile celor avizați care se află aproape, în jurul tău. Nu acționa sub primul impuls.
Dacă ești angajată, concentrează-te pe prezent. Fii la înălțime în situația de acum. Nu te lega foarte tare de o perspectivă îndepărtată și nesigură, în dauna prezentului. În jurul tău se întâmplă multe, se schimbă multe, se clatină multe. Preocupă-te să ieși bine din aceste frământări, apoi vei vedea ce vei mai face. Cu alte cuvinte, nu da vrabia din mână pe cioara din par.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Agitația de luna aceasta va fi legată de cercul de prieteni și cunoștințe. Vei fi provocată emoțional, fie prin bârfe, fie prin conflicte. Vei fi implicată în aceste conflicte, cu sau fără voia ta. Tendința ta va fi să iei partea cuva cu vehemență. Sau, cu aceeași vehemență, să-i poftești pe cei implicați să-ți dea pace. Această vehemență trebuie evitată. Mai bine găsește-ți o scuză să nu participi la întâlniri și discuții.
Familia va fi tărâmul fericirii tale. Petrece timp cu ai tăi, ieșiți în oraș sau chiar din oraș. Dacă trebuie să mergi într-o călătorie de serviciu sau de afaceri, ia-ți cu tine copilul sau partenerul. Îți va prinde bine compania lor la sfârșitul zilei.
Dacă ești singură, nu înseamnă că ești într-o situație dezavantajoasă. Este posibil să te simți foarte bine așa, singură. Probabil că ai nevoie de puțină liniște în timpul liber. O scurtă călătorie de una singură s-ar putea să-ți pice foarte bine. În jurul tău vor gravita multe persoane, cu interese de tot felul. Poți să-ți alegi dintre ele un partener fără a-ți crea obligații serioase.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara Iulie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai multe stresante zile: 3, 4, 10, 11, 22, 23, 24, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 3, 4, 5, 6, 12, 13, 16, 20, 21, 25, 26, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 5, 6, 12, 13, 16, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 5, 6, 10, 11, 14, 15, 22, 23, 24

Sănătate și familie

Două eclipsele vor zdruncina lumea în această lună, dar cei marcaţi de zodia Fecioarei s-ar putea să scape relativ uşor. Scopul cosmic al unei eclipse este de a provoca situaţiile care blochează progresul până la un maxim pentru ca ele să fie îndepărtate din viaţa noastră şi pentru a putea avansa. În acest sens, eclipsele sunt bune – deși experienţele pe care le aduc nu sunt întotdeauna plăcute. Eclipsa din data de 13 iulie are loc în casa voastra a 11-a și mai multe efecte asupra prietenilor voştri sau a relaţiilor de prietenie care sunt supuse unor teste. La nivel personal se poate referi la planurile voastre de viitor si la cat de susţinute sunt acestea. Tot ceea ce nu este fiabil va atinge un moment critic şi va trebui îndepărtat din viaţa voastră. În ceea ce priveşte relaţiile de prietenie, acelea care sunt valide vor rezista şî probabil va fi necesar să oferiţi asistenţă unui priten, iar cele nocive vor fi eliminate. Unul dintre părinţi poate trece printr-o perioadă financiară dificilă şi este forţat să facă unele schimbări majore. Din nou, echipamentele tehnologice, calculatoarele, software-ul și obiecte electronice sunt testate. Ele nu funcţionează aşa cum trebuie în această perioadă și, adesea, este necesară repararea sau înlocuirea acestora. Mașinile și echipamentele de comunicații vor fi afectate si ele deoarece Pluto, cel care guvernează casa a treia, a comunicării şî mobilităţii, este afectat de această eclipsă. Acordaţi mai multă atenţie în trafic în această perioadă (cel mai bine ar fi să evitaţi călătoriile pe distanţe scurte acum, dar acest lucru este necesar, este indicat să fiţi mai atenţi și mai precauţi). Eclipsa de Lună din data de 27 iulie are loc în casa a şasea pentru cei marcaţi de zodia Fecioarei şi indică din nou schimbări la locul de muncă (fie în cadrul companiei la care munciţi sau schimbarea unui loc de muncă) și schimbări în condițiile de muncă. Aceasta anunță, de asemenea modificări ale stării de sănătate sau a regimului de viaţă. Adesea, acest lucru este cauzat de o situaţie care vă sperie, deşi în cele mai multe situaţii nu este vorba de ceva grav. Marte este afectat în această zonă. Dacă aţi acordat atenţie aspectelor menţionate anterior, nu există motive de îngrijorare. Soțul/soţia, partenerii trebuie să facă importante corecții de curs în zona financiară. Gândirea lor financiară nu a fost realistă. Încă o dată relaţiile de prietenie sunt supuse testelor.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară mai Horoscop 2023

În viața personală, te vei confrunta cu o mare dilemă în luna mai. Pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *