Fecioară februarie Horoscop 2023

Când vine vorba de relații, Fecioara va avea tendința să-și urmeze mai degrabă inima decât creierul. Într-un astfel de moment, vei fi vulnerabil, deci ai grijă la cine îți deschizi inima, mai ales în cazul unor noi cunoștințe. Cu toate acestea, dacă ai o relație pe termen lung, această deschidere ar putea să îți aprofundeze relația și să consolideze încrederea.
Horoscop pentru februarie 2023 Fecioară – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Care este problema pe 1 și 2 februarie? Ce te face să te frămânți și ce nemulțumiri ai în legătură cu relația de cuplu? În fond, ce-ți dorești de la relația asta? Relaxează-te și las-o să curgă. Este doar o stare trecătoare de neliniște și nervozitate, fără suport obiectiv. Pe 7 și 8, vei avea o dispoziție romantică ce te va scoate din dubiile de la începutul lunii. Pe 11 și 12, chiar te vei întreba ce vrei și ce ți se cuvine.
16 și 17 februarie trebuie să vă găsească împreună, dar și aproape de prieteni. Sunt zile în care vei avea imaginea clară a valorii fiecărei relații pe care o ai. Vei avea capacitatea de a transmite asta, fără vorbe mari, dar convingător. Pe 21 și 22, puteți face planuri împreună, pentru că ideile bune plutesc în aer. Iar pe 25, 26 și 27, aceste planuri pot să înregistreze primele acțiuni de concretizare.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Fecioară: CARIERĂ

Pe 1 și 2 februarie, probabil o să simți că lipsește ceva din viața ta profesională. Satisfacția personală, nivelul veniturilor? Orice-ar fi, nu reacționa impulsiv, nu-ți părăsi deocamdată jobul. Analizează, imaginează-ți variante, eliminând și adăugând elemente, până te dumirești. Apoi planifică niște schimbări.
Dragostea și munca țin neapărat să se amestece pe 7 și 8 februarie. Gândește-te bine dacă este cazul sau nu să permiți să se întâmple asta. Nu este neapărat bine, dar nici neapărat rău. Pe de altă parte, pe 11 și 12, e cazul să te întrebi cum merg relațiile dintre tine și colegii tăi. Se pare că există o hibă care, nerezolvată acum, are șanse de agravare.
Pe 21 și 22, va trebui să-ți intensifici ritmul de lucru, ca să termini ceva. Însă pe 25, 26 și 27, vei simți satisfacție, ușurare și încredere în viitor.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara Februarie 2023

  • Cele mai bune zile în ansamblu: 2, 3, 11, 12, 21, 22
  • Cele mai stresante zile: 9, 10, 16, 17, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 15, 23, 24, 25, 26

Sănătate și familie

Ca și luna trecută, aveți încă oportunitatea de a începe proiecte sau de a iniţia activităţi inedite. Lucrurile se desfăşoară în favoarea voastră. Veţi avea parte de un progres rapid şi vă este mai uşor să vă atingeţi obiectivele. Toate planetele se află în mişcare directă, întârzierile şi blocajele sunt aproape absente. Evitați totuşi activităţile importante din preajma Eclipsei Solare din 15 februarie, dar din data de 16 până la sfârșitul lunii influenţele vă susţin. Puterea planetară este tot în sectorul vestic, social, al astrogramei voastre în această lună. Doar Luna (pentru jumătate de lună) va anima partea estică. Deci, acum sunteți într-o perioadă socială puternică. Este timpul să vă consultaţi cu alţii, să colaboraţi şi să incercaţi să vă extindeţi cercul social. Voinţa personală şi iniţiativele individuale nu sunt atât de importante acum, ci relaţionarea cu ceilalţi. Popularitatea voastră va creşte şî veţi obţine o sumedenie de beneficii. Eclipsa de Soare din data de 15 februarie are un impact puternic asupravoastră (este mult mai puternică decât eclipsa de luna trecută). Aceasta are loc în casa a 6-a, indicând schimbări sau tulburări la locul de muncă și/sau în colectiv. Uneori poate fi vorba chiar de schimbarea locului de muncă, dacă mai sunt şi alţi indicatori în acest sens. Dacă aveţi angajaţi, aceştia pot trece prin drame personale sau nu îşi respectă angajamentele şî nu îşi execută sarcinile. Dacă aveţi copii, aceştia pot avea dificultăţi financiare. Alte aspecte care pot fi afectate de această eclipsă sunt situaţii administrative legate de locuinţă. De asemenea, chiar dacă starea de sănătate este bună, poate exista o anumită situaţie care să vă sperie sau aveţi o revelaţie care va detrmina schimbări legate de stilul vostru de viaţă sau de modul în care vă ocupaţi de problemele medicale. La fel ca şi în cazul eclipsei de luna trecută, viața spirituală este afectată. Fără îndoială că se întâmplă schimbări majore în practica, atitudinile și învățăturile voastre. Mercur și Jupiter sunt influenţate de această eclipsă. Astfel, familia (domeniul lui Jupiter) este afectată, mai ales părinții. S-ar putea să fie nevoie de reparaţii în locuinţă. Este posibil ca membrii familiei să fie mai temperamentali în această perioadă, deci încercaţi să fiți răbdători cu ei. Din moment ce Mercur este și guvernatorul Horoscopului vostru, poate exista o nevoie de detoxifiere fizică și o nevoie de a vă redefini – imaginea și concepția de sine. Această redefinire va continua încă șase luni. Dacă nu veţi face acest lucru pentru voi înșivă, alții o vor face pentru voi, iar această situaţie nu va fi atât de plăcută. În afară de eclipsa, dragostea este un alt aspect important în această lună. În data de 18 februarie, Soarele intră în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat (căsătorie, concubinaj sau relaţii de afaceri) și atenţia voastră se îndreaptă spre această zonă. Luna viitoare va fi chiar mai bună.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară iunie Horoscop 2022

În iunie, Fecioara poate aștepta influența puternică a lui Venus. Vei dori să ieși în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *