Fecioară decembrie Horoscop 2022

În domeniul relațiilor, Fecioara se va bucura de o perioadă pozitivă în decembrie. Datorită poziției prielnice a astrelor, cei singuri, precum și cei care se află într-o relație, o vor duce bine. De asemenea, te poți baza pe familie și pe cei mai apropiați prieteni. Dacă ai nevoie de vreo mână de ajutor, aceștia ți-o vor oferi. Nu uita să întoarci această favoare la momentul potrivit.
Horoscop pentru decembrie 2022 Fecioară – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Fecioară: CARIERĂ

Deocamdată, mediul tău profesional va fi haotic și va trebui să umbli în vârful picioarelor dacă vrei să-ți menții poziția. Fii foarte atentă la competiția corectă sau mai puțin corectă din partea colegilor.
Va fi mult stres la muncă luna aceasta, dar privește situația ca pe o etapă necesară în evoluția ta din acest an. Horoscopul tău pentru anul 2022 arată că succesul tău în carieră va depinde în mare măsură de diplomație, de păstrarea unor relații cordiale la locul de muncă.
Dacă te consolează cu ceva, organizația în care muncești se confruntă cu probleme similare cu ale tale. Managementul se va restructura și compania va trebui să facă unei concurețe dure.

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Fecioară: BANI

Horoscopul lunar decembrie 2022 pentru Fecioară sugerează că luna aceasta ai posibilitatea să menții un echilibru între venituri și cheltuieli. Nu este exclus ca o mică investiție făcută acum să-ți aducă profit în viitorul nu prea îndepărtat.

Zile plăcute

Horoscop Fecioară decembrie 2022

  • Cele mai bune zile: 5, 6, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 12, 13, 14, 20, 21, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 3, 4, 15, 16, 25, 26, 27, 28

Sănătate și familie

În mod normal, primăvara este considerată cea mai bună sursă de energie a anului, dar în acest an, după modul în care se desfășoară lucrurile, luna decembrie ar putea fi chiar mai bună. Toate planetele se află în mişcare directă în această lună (ceea ce este foarte rar). Ciclul vostru solar personal se află în faza de creștere pentru încă două luni. Cei marcaţi de zodia Fecioarei au aspecte deosebite acum. Dacă puteți alege o zi între 17 și 30 decembrie (când și Luna se află în creştere) pentru a începe un proiect sau o nouă activitate, vă puteţi bucura de mult succes. Veţi avea parte de multă susţinere pentru eforturile depuse. Luna decembrie este armonioasă. Aspectele predispun la bună dispoziţie, chiar dacă sărbătorile au trecut. Situaţia financiară se prezintă şi ea bine, cu planeta care vă guvernează câştigurile, Venus, în semnul conservator al Capricornului până în data de 18 decembrie. Deciziile voastre financiare sunt bune şi realiste. Venus in casa a 5 indică bani în urma unor acţiuni speculative, investiţii, noroc, în general bani care sunt câștigaţi uşor. Exista o predispoziţie de a cheltui pentru a va satisface propriile plăceri, distracţii sau pentru copii. Atitudinea este de “a vă bucura de bani”. În general, acest lucru ar arăta riscul, dar influența Capricornului diminuează acest lucru. O Eclipsă Lunară în data de 31 decembrie vă afectează practic doar ușor, dar nu ar strica să încercaţi să lasaţi lucrurile să se desfăşoare mai mult de la sine în acea perioadă. S-ar putea ca cei din jurul vostru să fie mult mai afectaţi. Această Eclipsă se produce în cea de-a 12-a casă a subconştientului, a spiritualității, semnalând schimbări – schimbări ale atitudinilor, practicilor şi uneori aducând în prim plan o situaţie mai veche care v-a frământat pentru a fi explorată şi înţeleasă. Adesea acestea provin printr-o revelație interioară (aceasta fiind modalitatea corectă de a face schimbări). De asemenea, nu este exclus să descoperiţi anumite lucruri deranjante legate de cei din jur. Fiecare Eclipsa Lunară afectează prieteniile (mai degrabă decât atașamentele romantice), iar aceasta nu este diferită. Prieteniile sunt testate. Uneori prietenia în sine este inerent eronată și eclipsa dezvăluie acest lucru. Uneori nu este vorba de relația în sine, ci de dramele care se întâmplă în viața prietenilor voştri. Echipamentele hightech pot să nu funcţioneze sau dau erori. Adesea are nevoie de reparații sau înlocuire. Deci, asigurați-vă că fișierele importante sunt copiate și că software-ul anti-virus, anti-hacking este actualizat.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară mai Horoscop 2023

În viața personală, te vei confrunta cu o mare dilemă în luna mai. Pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *