Fecioară august Horoscop 2022

Pentru Fecioară, horoscopul promite succes in carieră chiar de la inceputul lunii august. Nu îți fie teamă să fii precis și să îți scoți în evidență calitățile de organizator. Superiorii tăi îți vor aprecia cu siguranță dexteritatea. Vei primi o recompensă pentru efortul depus. Vei folosi timpul liber pentru a te relaxa și pentru a-ți face planuri de vacanță. De asemenea, ar trebui să-ți vizitezi familia, cu siguranță aceștia vă duc lipsa.
Horoscop pentru august 2022 Fecioară – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Eficiența și ritmul bun sunt folositoare mai ales în domeniul profesional. Dacă ești într-o perioadă de probă sau în perspectiva unei avansări, vei reuși să-ți dovedești capacitățile. Sigur că vor beneficia și angajatorii de pe urma eficienței tale. Vei reuși să acoperi atât de bine zona ta încât ei vor dormi liniștiți.
Dacă te bate gândul să-ți deschizi o activitate proprie, vei reuși să pui piese importante în puzzle. Cumva, timpul o să-ți ajungă mai bine decât îți ajunge de obicei. O să le faci pe toate, pas cu pas.
Banii vor fi 1:1, de cât ai nevoie, atât vei avea. Poate n-o să pui nimic deoparte luna asta, dar asta să fie ultima ta grijă! Important este că îți vei aduce toate plățile la zi și te vei liniști.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Liniște și pace în jur. Partenerul, familia nu te vor solicita prea tare. Mai mult, îți vor oferi confortul sufletesc necesar. Dacă vor avea nevoie de atenție specială la un moment dat, și-o vor acorda între ei. Deciziile casei le veți lua în acord și le veți îndeplini fără mari discuții.
Chiar dacă nu ești într-o relație romantică, momentan, pentru tine, prietenia are prioritate. Doar cineva la fel de concentrat și echilibrat va putea să avanseze în viața ta fără să te deranjeze.

Zile plăcute

Horoscop Fecioara August 2022

  • Cele mai bune zile în general: 4, 5, 12, 13, 21, 22, 31
  • Cele mai stresante zile: 6, 7, 19, 20, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 2, 3, 6, 7, 10, 11, 19, 20, 29, 30

Sănătate și familie

În ciuda eclipselor din luna Iulie aceasta nu a fost o lună dramatică. Venus s-a mutat în propriul vostru semn la data de 10 iulie și este acolo până la data de 7 august aducând oportunităţi financiare şi popularitate. Îi atrageţi cu uşurinţă pe alţii spre voi, sunteţi plăcuţi şi sociabili. Popularitatea voastră este în creştere. La data de 7 august, Venus intră în casa banilor și va rămâne acolo pentru restul lunii. Astfel ea va fi în propriul ei semn și casa, ceea ce îi conferă putere, aspect care poate duce la o creştere a câştigurilor. Soarele se deplaseaza in zodia voastră la data de 22 august și de a începe un nou ciclu pentru voi. Vă veţi simţi mai energici şi veţi avea mai multe iniţiative. Acesta este un moment minunat pentru a vă ocupa de voi înşivă, de ceea ce vă doriţi să faceţi, de a începe proiecte noi. De asemenea, este o configuraţie bună pentru a obține corpul și imaginea pe care o doriţi. Dar momentul eclipselor încă nu a trecut. O Eclipsă de Soare la data de 11 august are loc in casa a 12-a. Aspectul este cu atât mai puternic cu cât planeta eclipsată, Soarele, este guvernatorul casei a 12-a. Acesta este un eveniment destul de important în sensul în care în aceasta perioadă trebuie să rezolvaţi anumite lucruri care ţin de trecutul vostru, de temeri, de ezitări. Cel mai probabil veţi experimenta o stare de nelinişte. Trebuie să înţelegeţi ce anume a declanşat-o şi să schimbaţi acele atitudini care v-au ţinut în loc de o vreme mai îndelungată. De asemenea este indicat să nu neglijaţi aspectele care ţin de sănătate. S-ar putea să treceţi printr-o cirză de credinţă sau de încredere în voi înşivă. Prietenii pot trece prin situaţii financiare dificile. După data de 22 august lucrurile se îmbunătăţesc. Vă veţi simţi mai independenți, veţi fi mai dinamici şi veţi fi capabili să puneţi în aplicare acele modificări pe care le-aţi conştientizat în momentul eclipsei. Dacă au existat probleme medicale acestea se ameliorează. Ştiţi ceea ce vă doriţi şî vă simţiţi capabili să vă urmăriţi scopurile.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară mai Horoscop 2023

În viața personală, te vei confrunta cu o mare dilemă în luna mai. Pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *