Fecioară aprilie Horoscop 2023

Odată cu sosirea lunii aprilie, dificultățile în carieră sunt depășite, dar Fecioara are încă multă energie, așa că cei din această zodie nu vor sta liniștiți. Vei fi atras de tot ce este nou și neexplorat. În această perioadă, îți poți îmbunătăți cunoștințele sau starea fizică. Nu îți fie frică să ieși în oraș și să practicați niște sporturi împreună cu prietenii.
Horoscop pentru aprilie 2023 Fecioară – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Fecioară: CARIERĂ

În aria profesională, multe circumstanțe se vor schimba în favoarea ta. Profită de ele și nu te preocupa de interesele altora. Totdată, e nevoie de tot efortul din partea ta ca să beneficiezi de avantajele care ți se oferă.
Dacă ești într-o activitate independentă, îți vor trece prin mână mulți bani. Vei fi destul de disciplinată în mânuirea lor și asta îți va prinde bien în perioade mai puțin productive.
Cât despre Fecioarele care sunt angajate, pe acestea le privește de fapt avertismenyul legat de nedreptăți. Va trebui să-ți faci treaba impecabil, apoi să te ridici cu argumente pentru drepturile tale. E drept că Marte nu ține cu tine luna aceasta, dar ai protectori importanți care te vor susține.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Sfera relațiilor personale nu va fi în atenția nativilor din Zodia Fecioarei. Partenerul, familia, au și ei nevoie de atenția ta și își vor cere drepturile. Altfel, vor fi consecințe. Va trebui să-I strecori și pe ei pe ordinea de zi, pentru că nu se întrevede vreo vacanță.
Pare mai ușoară viața pentru Fecioarele care nu sunt într-o relație. Se vor putea dedica muncii pe săturate. Iar puținul timp liber și-l vor dedica lor înșile. În orice caz, influența astrală asupra vieții romantice este minimă luna aceasta. Aproape că îți lipsește total interesul.

Zile plăcute

Horoscop Fecioară Aprilie 2023

  • Cele mai bune zile: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 6, 12, 13, 18, 19
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 6, 14, 15, 18, 19, 23, 24

Sănătate și familie

Viața de cuplu este încă armonioasă în această lună, deși este mult mai puțin activă decât luna trecută. Membrii familiei joacă un rol important în aceste relaţii. Este posibil ca cei singuri să se reconecteze cu o persoană din trecut faţă de care aţi fost extrem de ataşaţi sau s-ar putea să întâlniţi pe cineva care vă amintește de o iubire trecută. Problema cu aceasta configuraţie este că va exista tendinţa de a încerca să reproduceţi situaţia anterioară, fără a acorda suficientă atenţie prezentului sau viitorului. Până la data de 24 aprilie, toate planetele se află încă în sectorul social occidental (numai Luna va trece prin sectorul estic timp de jumătate de lună), astfel încât ceilalți oameni sunt încă de o importanță majoră în în îndeplinirea scopurilor voastre. Capacitățile voastre de socializare – abilitatea voastră de a câștiga cooperarea altora şi de a-i convinge pe alţii de validitatea ideilor şî planurilor voastre – vă vor aduce succesul. Renunţati la dorințele personale egoiste pentru o vreme. Dacă condițiile sunt dificile, spuneţi ceea ce vă deranjează și încercaţi să vă adaptați cât mai bine condițiilor. În curând vine timpul când schimbările pe care vi le doriţi pot fi făcute cu mai multă uşurinţă. Puterea din casa a opta, a regenrării, transformării (care a început să îşi facă simţită prezenţa de luna trecută, din data de 20 martie) este încă activă până la data de 20 a acestei luni. Acest lucru favorizează regimurile de detoxifiere și regimurile de pierdere în greutate pentru cei care au nevoie de ele. Activitatea sexuală crește și ea. De asemenea, din când în când, este sănătos să eliminaţi acele lucruri care nu vă mai sunt de folos, învechite sau depăşite. Este uimitor cât de multe se pot acumula în timp. Acest lucru nu va avea numai efecte fizice în sensul eliberării spaţiului, ci şî mentale. Dacă ceva nu este folosit în viața voastră, dacă acel lucru doar ocupă spațiu, acum este momentul să îl vindeţi sau să îl dăruiţi acelora care au nevoie de el. Aceste lucruri redundante au tendinţa de vă “sufoca” şi de a nu vă permite să înaintaţi. În luna următoare veţi descoperi puterea pe care v-o ofera simplitatea. Sănătatea și energia sunt bune în această lună. Venus, planeta care vă guvernează situaţia financiară, petrece cea mai mare parte a lunii în Taur, în casa a noua. Acest lucru indică posibilitatea de a creşte veniturile și optimism financiar. În data de 24 aprilie, Venus trece peste Mijlocul Cerului și intră în casa a 10-a, a carierei, aducând beneficii prin persoanele care deţin autoritatea, superiori, părinți.

Verificați De asemenea

Post Image

Fecioară iunie Horoscop 2022

În iunie, Fecioara poate aștepta influența puternică a lui Venus. Vei dori să ieși în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *