Capricorn septembrie Horoscop 2022

Când vine vorba de viața personală, fiecare Capricorn se poate aștepta la evenimente interesante. Influența lui Venus va aprinde pasiunea în tine. Vei fi atras de fructul interzis în Septembrie. Asta îți va aduce multe aventuri și experiențe noi, dar și probleme. Sentimentele tale vor fi foarte intense în această perioadă.
Horoscop pentru septembrie 2022 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Capricorn: CARIERĂ/

Marte are un rol activ în viața ta profesională de luna aceasta. Trebuie să înaintezi cumva, să nu încerci să ții cu dinții de situația actuală. Marte îi ajută pe cei care luptă. Calculele raționale îți spun să nu riști? Apelează la intuiție. Dacă nu simți chiar spaimă sau repulsie față de noul proiect sau noul job, atunci go for it! Este valabil cu atât mai mult cu cât lucrezi pe cont propriu.
Dacă nu te simți chiar în largul tău cu banii, alege-ți prioritățile. De fapt, luna aceasta, vei fi atât de ocupată încât nici nu vei avea timp să cheltuiești.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi pentru tine domeniul cel mai prosper luna aceasta. Vei prinde din zbor gândurile și dorințele partenerului tău. Și vei avea câteva idei geniale de îndeplinire a lor. La rândul tău, vei avea capacitatea să te bucuri de fiecare gest pe care altădată poate că l-ai fi trecut cu vederea.
În cercul de prieteni, vei avea chiar mai multă influență decât îți dorești. Vei vedea că unii încearcă să te imite în diverse privințe. Alții îți vor cere insistent sfatul și vor încerca să-l urmeze ad literam. Mai bine nu da sfaturi, ca să nu ieși răspunzătoare în caz de eșec.

Zile plăcute

Horoscop Rac Septembrie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24
  • Cele mai stresante zile: 11, 12, 17, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 3, 8, 9, 13, 17, 18, 19, 22, 23, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 4, 5, 7, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 29, 30

Sănătate și familie

Până în data de 11 septembrie, relaţiile cu ceilalţi sunt puţin mai dificile, în sensul în care s-ar putea să aveţi de multe ori senzaţia că sunteţi acuzaţi pe nedrept şi vocea voastră nu este auzită. Ceilalţi au tendinţa de a-si urmări obiectivele personale şi de a ignora efectee pe care acestea le au în relţia cu voi. Apar ciocniri de orgolii, conflicte sau rupturi în relaţiile mai superficiale. Din păcate, acest lucru poate afecta şi relaţia de cuplu. Partenerul (sau partenera) de viaţa este mai individualist, mai ambiţios şi mai centrat pe propria persoană. Ar fi utilă începerea unui proiect împreună pentru a contracara această influenţă. Lucurile se îmbunătăţesc dupa intrarea lui Marte în Vărsător. În această lună comunicarea este extrem de importantă. Gândirea voastră este pătrunzătoare şi s-ar putea să descoperiţi unele lucruri care vor provoca modul în care priviţi lumea în general sau sunt în contradicţie cu principiile voastre. Este o lună destul de activă din punct de vedere al socializării în mediul vostru imediat, veţi cunoaşte persoane noi şi uneori vă vor lăsa o impresie puternică. Atenţie însă, nu toţi sunt ceea ce par a fi şi cel puţin o data pe parcursul acestei luni, cineva va încerca să vă inducă în eroare. Sunteţi capabili să vă susţineţi punctul de vedere cu claritate ceea ce vă poate feri de situaţii nepldcute. Dacă vă veţi dori să achiziţionaţi autovehicule sau echipamente electronic acum, s-ar putea să nu vi se ofere toate detaliile. După data de 11 septembrie este indicat să începeţi un proiect financiar nou alături de un partener dacă aveţi această oportunitate. Pe de altă parte, soţul sau soţia poate beneficia de o nouă sursă de venit. Din punct de vedere financiar investiţiile sunt favorizate sau puteţi obţine o sumă de bani în urma unor acţiuni desfăşurate anterior. În 12 septembrie, Venus va intra în Scorpion, ceea ce va îmbunătăţi relaţiile sentimentale pentru cei necăsătoriţi, existând şi oportunitatea de a întâlni persoane noi pentru cei singuri. Emoţiile voastre sunt mai stabile şi începeţi sa înţelegeţi ce anume v-a deranjat până acum şi să depăşiţi situaţiile anterioare cu uşurinţă. De fapt, spre finalul acestei luni, găsirea echilibrului emoţional devine o prioritate, fie că veţi conştientiza acest lucru sau nu. Unii dintre voi vor alege să discute deschis despre nevoile lor şi ceea ce i-a deranjat, iar alţii vor alege să se izoleze o perioadă pentru a se regăsi în singurătate. Casa devine un sanctuar şi vă simţiţi bine alături de familie. Atenţie, nu vă expuneţi la riscuri. Orice tranzit al lui Marte în casa a 8-a, (începând din 11 seprembrie) avertizează asupra posibilităţii de a intra în situaţii care vă pot pune în pericol sănătatea.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn martie Horoscop 2023

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *