Capricorn martie Horoscop 2023

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta e adevărat chiar și în cazul în care ai dreptate. Horoscopul îți recomandă să nu mai fi atât de încăpățânat. Altfel, Capricornii vor avea parte de probleme în martie. Te veii bucura să petreci timpul liber alături de familia ta.
Horoscop pentru martie 2023 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Capricorn: privire generală

Cu energia pe care o ai și cu viziunea proaspătă din aceste zile, poți să începi ceva. Pe plan profesional sau personal, în casă sau în familie. De altfel, chiar ai nevoie de asta pentru că, de ceva timp, ai resimțit o stagnare.
Zilele de 6 și 7 vor fi foarte romantice pentru tine. Poate va fi o schimbare în sensul unei relații care va începe acum. 10, 11 și 12 martie vor fi zilele tale de mare creativitate. Și poți să te manifești pe toate planurile. De pe 17 este timpul să rezolvi ceva care coace de mult. Acte de făcut, datorii de plătit, propuneri, oferte, organizare și ordonare – e ceva, undeva, care așteaptă.
Pe 22, 23 și 24, resursele tale sunt limitate, deci nu trebuie să-ți propui foarte mult. Iat pe 29 și 30, încearcă să rămâi detașată, obiectivă și să nu te pripești în judecarea altora.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

La începutul lunii, te vei concentra total asupra activității profesionale. În acest timp, îți vei neglija relația și viața romantică. Ca să nu scapi situația de sub control, va trebui să-ți fixezi niște pauze de la preocupările profesionale. O cafea dimineața, o pauză de prânz împreună și, poate, un film după program. Nu toate în aceeași zi, bineînțeles!
Dacă ești singură, te vei simți foarte bine așa, pentru că nu te va distrage nimeni de la muncă. Cel puțin, în prima parte a lunii. De pe 6-7 martie, vei începe să atragi atenția și să dai rezultate atât în muncă cât și în viața socială. Poate să apară ceva la orizont, dar poate să-ți și scape, din neatenție. Totuși, vei remarca dacă vor fi ceva șanse de compatibilitate.
Pe 20-21 martie, vei fi puțin cam prea suspicioasă. Fie că ai un partener, fie că te curtează cineva, vei tinde să interpretezi greșit o atitudine sau o remarcă. Dacă simți că ceva te irită, amintește-ți avertismentul și nu reacționa imediat. Analizează puțin: s-ar putea să nu existe nicio ironie, nicio intenție rea.

Zile plăcute

Horoscop Rac Martie 2023

  • Cele mai bune zile: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 10, 11, 12, 18, 19, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 8, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 26, 27, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 9, 18, 19, 20, 29, 30

Sănătate și familie

Aceasta este o lună mult mai bună faţă de cea anterioară în sensul în care, din data de 18 februarie, prezenţa Soarelui în zodia Peştilor vă influenţează într-o manieră pozitivă, iar aspectul va dura până în 20 martie. Soarele, este guvernatorul finanţelor voastre, iar prezenţa sa în casa a 9-a indică şansa de a vă creşte veniturile datorită unor invesţiţii din străinătate sau prin intermediul străinilor. Puteţi accesa noi surse de finanţare. De asemenea, acest aspect indică și o bună intuiție financiară. Acesta este un aspect extrem de favorabil pentru cei care sunt înscrişi la o universitate şi pentru profesori. Dacă sunteți implicat în probleme juridice, acestea evoluează în favoarea voastră acum. Vă atrage ideea de a călători în străinătate şi tot ceea ce ţine de alte culturi. Prezenţa Nodului de Nord în casa a 2-a, a banilor, indică capacitatea de a înţelge în ce direcţie se îndreaaptă societatea şi care sunt tendinţele financiare. Acest lucru, folosit cu înţelepciune, vă poate aduce venituri considerabile. În data de 20 martie, Soarele traverseaza Mijlocul Cerului şi va intra în casa a 10-a, zona de carieră. Aproape jumătate din planete se află într-o poziţie superioară, ceea cee va influenţa favorabil zona de carieră. Pot exista și creșteri salariale (oficiale sau neoficiale). Sunteţi favoarizaţi de persoanele care deţin autoritatea. Reputația voastră profesională vă influenţează direct nivelul veniturilor, aşa că, cea ce întreprindeţi acum va avea efect pe termen mai lung. Guvernatorul carierei voastre, Marte, se va muta în cea de-a 7-a casă în data de 17 martie, ceea ce înseamnă că puteţi avansa în carieră prin mijloace sociale, prin persoanele pe care le cunoaşteţi şi prin capacitatea de a vă face plăcuţi. Participați la petrecerile și adunările potrivite a- poate că le puteți găzdui și voi. Starea de sănătate vă solicită mai multă atenție din data de 20 martie, deoarece mai multe planete sunt în aliniere stresantă cu voi. Încercați să nu vă suprasolicitați în ceea ce priveşte proiectele legate de carieră. Luați pauze şi odihniţi-vă.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2023

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *