Capricorn mai Horoscop 2023

Această lună va favoriza cariera. Chiar dacă mai nu va fi ușor pentru Capricorni, deoarece vor avea niște obstacole de depășit, după ce le-au depășit, îi va aștepta o recompensă bine meritată. Superiorii îți vor observa cu siguranță diligența, deci ești cu un pas mai aproape de o evoluție în carieră. E suficient doar să continui să depui aceeași cantitate de efort.
Horoscop pentru mai 2023 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Capricorn: CARIERĂ

Dacă ești într-o poziție de conducere sau dacă ai propria afacere, nu fi prea aspru cu cei din subordinea ta. Nu toată lumea este aqtât de cerebrală cum este Capricornul. În plus, tu beneficiezi de un moment de calm și echilibru de care nu beneficiază aproape nimeni luna aceasta. Semnele de Apă sunt ușor isterice; semnele de Foc sunt furioase; semnele de Aer sunt confuze și… aeriene.
Profită de perioada favorabilă și pune în aplicare planurile aflate în așteptare. Extinde-ți afacerea, susține examenul amânat, înscrie-te la cursul pe care îți dorești să-l faci. Inițiază discuția impoortantă la care te tot gândești. Este preferabil să o porți cu un nativ într-un semn de Aer – o să-l poți face să fie atent la tine. Celelalte semne, însă, sunt mai dificil de menținut într-un dialog echilibrat.
Totodată, așteaptă-te să ți se ceară să sprijini pe cineva nou angajat, să dai sfaturi și să-ți asumi coordonarea unor operații. De regulă ești cel pe care toată lumea se bazează, dar luna aceasta, într-o mare agitată, vei fi ca un far călăuzitor.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Senzualitate calmă – așa s-ar putea descrie viața ta de cuplu luna aceasta. Nu se întrevăd drame, conflicte sau alte evenimente neplăcute. Calmul tău va fi o sursă de inspirație și siguranță pentru partener. Nu bagateliza frământările care-i strică somnul. Ca să-l liniștești, arată-I, pur și simplu, soluția.
Familia va fi și ea mai liniștită în perioada care urmează. Nu va mai trebui să rezolvi tu ceea ce încurcă ei. Vor fi răgazuri plăcute seara și în weekenduri. Fiecare își va vedea liniștit de ale lui și totuși vă veți simți profund conectați.
Dacă nu ești într-o relație, nici nu vei simți nevoia imperioasă de a fi. Mai degrabă vei gusta compania cuiva la fel de liniștit și de echilibrat ca și tine. Dacă de aici se va trece la modul romantic, va fi bine venit, dar fără gesturi și emoții excesive. Bucură-te de această perioadă pe care ți-o vei aminti mereu cu plăcere.

Zile plăcute

Horoscop Rac Mai 2023

  • Cele mai bune zile: 9, 10, 18, 19, 26, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 13, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 7, 8, 14, 17, 22, 26, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 11, 12, 13, 15, 16, 24

Sănătate și familie

În 20 martie, puterea planetară a început să se deplaseze din sectorul vestic, social al astrogramei voastre, spre sectorul estic, independent. Aceasta modificare indică o schimbare la nivel psihologic. Puterea planetară înclină în direcția voastră şi vă oferă sprijin. Din această cauză sunteți mai independenți decât de obicei. Vă doriţi să faceţi mai multe. Sectorul vestic, social este încă foarte puternic – cel puțin jumătate dintre planete sunt încă acolo – deci ceilalţi și susţinerea pe care o primiţi din partea lor sunt încă importante, deşi interesele voastre se modifică. Acesta este un moment pentru a face lucruile aşa cum doriţi voi. Inițiativa voastră personală și competențele contează. Aveți nevoie mai puțin de aprobarea altora decât de obicei. Deci, acum este timpul să faceţi acele schimbări pe care vi le doriţi legate de diverse aspecte din viaţa voastră în funcţie de siuaţia şi interesele fiecăruia dintre voi. Acesta este un moment pentru a vă asuma responsabilitatea pentru propria voastră fericire. Urmează încă câteva luni de independență sporită. Dacă așteptaţi prea mult – când planetele încep să se îndepărteze din nou de această zonă – pot fi făcute schimbări, dar cu mai mare dificultate. Finanțele arată bine în această lună. Dacă există probleme acum se datorează absenţei planetelor din sectorul financiar ceea ce indică faptul că nu acordați suficientă atenție acestor aspecte. Dacă apar provocări financiare, încercaţi să vă focalizaţi asupra obiectivelor financiare. La data de 1 mai, guvernatorul finanţelor voastre va face aspecte frumoase cu Saturn. Acest lucru arată o bună cooperare financiară cu soțul / soția, partenerul de viaţă sau partenerii de afaceri. Puteţi să beneficiaţi de sprijinul altora. În 11 și 12 mai, soarele face aspecte foarte plăcute lui Pluto. Acest lucru indică şansa de a câştiga bani în urma unor speculații sau a norocului. Dacă aveţi copii mari, aceştia vă susţin din punct de vedere financiar. Daca aceştia sunt mi mici, s-ar putea să existe cheltuieli legate de copii. La 21 mai, Soarele intră în casa a 12-a, indicând o bună intuiție financiară. Dacă veţi încerca să vă faceţi planuri bazându-va pe logică, s-ar putea ca acestea să nu fie sustenabile. Venus, planeta care guvernează casa şi familia, se mută în propriul vostru semn pe 19 mai. Acesta este aspect benefic în sensul în care vă simţiţi mai relaxaţi, sunteţi mai sociabili şi îi atrageţi cu uşurinţă pe alţii, imaginea de sine este îmbunătăţită. Familia vă oferă sprijin. Casa în sine devine mai importantă şi s-ar putea să doriţi să socializaţi mai mult acasă.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn martie Horoscop 2023

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *