Capricorn iulie Horoscop 2022

Iulie promite o calmare treptată în cariera din viața Capricornilor. După problemele anterioare, în sfârșit vei avea parte de odihna mult dorită. Totuși, e posibil să ai parte de probleme în familie. Un secret ascuns va ieși la lumină sau va avea loc ceva neașteptat. Indiferent, această situație va trebui să fie rezolvată cât de repede posibil. Vacanța trebuie să aștepte.
Horoscop pentru iulie 2022 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Capricorn: CARIERĂ

Sub aspectul profesional, iulie va fi o lună bună. Important este să arăți încredere în tine însăți și ceilalți te vor urma. Asta, dacă ești șefă sau dacă ai propria afacere. Dacă ești angajată, încrederea pe care o demonstrezi va atrage încredere din partea celorlalți. Șefii îți vor încredința sarcini importante. Sau îți vor permite să te ocupi de un proiect gândit de tine. Iar între colegi, va fi o adevărată competiție ca să fie alături de tine.
Nu este o perioadă favorabilă pentru schimbarea jobului. Chiar dacă asta se impune, în cele din urmă, amână puțin. Acum ai ocazia să-ți adaugi o stea în CV și să câștigi niște bani în plus. Nu lăsa să-ți scape ocazia. Nu-ți delega sarcinile pentru că nimeni nu face mai bine ceea ai tu de făcut.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partea romantică a vieții tale va fi cea mai sigură și lipsită de riscuri. Dar nu-ți închipui că va fi monotonă și plictisitoare. Tot timpul va apărea câte ceva interesant. Dacă ești într-o relație stabilă, tu și partenerul tău veți avea parte de tot felul de distracții. De fapt, chiar și un drum până la piață se va dovedi distractiv. Aceasta se datorează mulțimii tale de idei și dispoziției romantice în care te afli.
Cu familia și prietenii, de asemenea, vei petrece momente minunate. În jurul tău se petrec niște frământări, nu grave, dar care se pot agrava. Nu te lăsa atrasă în ele. Dimpotrivă, caută să-i extragi pe cei implicați. Ai această putere. Abate-le atenția către ceva mai plăcut. De altfel, simpla ta prezență între cei aflați în conflict îi va calma.
Desigur, în toiul acestor evenimente plăcute, dacă ești singură, poți descoperi pe cineva interesant. Luna aceasta, ai abilitatea de a te înțelege cu toată lumea din jur, iar cu unii, în mod special.

Zile plăcute

Horoscop Rac Iulie 2022

  • Cele mai bune zile în general: 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30, 31
  • Cele mai stresante zile: 5, 6, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 7, 8, 16, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 3, 4, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 5, 6, 10, 11, 18, 19, 27, 28, 29

Sănătate și familie

În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu au existat evenimente spectaculoase în acest an. Pentru cea mai mare parte a anului, casa banilor a fost practic goală și v-ați mulțumit cu situaţia existentă. Dar luna trecuta aceasta a început să beneficieze de influente puternice. Venus s-a mutat în sectorul financiar în data de 14 iunie, iar Mercur în data de 29 iunie. In aceasta luna casa a 2-casa ta va fi influenţată şi de Soare care va ajunge în această poziţie în data de 22 Iulie. Prezența lui Venus aici începând cu 14 iunie indică cheltuieli legate de casă şi familie – aceasta nu este o surpriză. De asemenea, indică şi capacitatea de a beneficia de câştiguri în urma unor proprietăţi sau a valorificării unor lucruri vechi. Veţi resimţi această influenţă până în data de 10 iulie. Mercur va petrece aici întreaga lună, semnalizând o intuiție financiară bună. Acest aspect favorizează cumpărarea, vânzările și diverse tranzacții. Promovarea, marketingul şi negocierile sunt aspecte importante în această perioadă. De asemenea, aspectul indică achiziţionarea, vânzarea sau cheltuieli legate de un autovehicul. Intrarea Soarelui in casa banilor este, de asemenea, un aspect care indică activitate în acest sector. Marte, planeta gare guvernează cariera voastră, este retrograd întreaga lună şi indică necesitatea de a relua anumite lucruri legate de carieră. Relaţiile cu superiorii nu decurg aşa cum ar trebui. Dacă vi se propune acum o promovare aceasta nu se va materializa până după ieşirea lui Marte din retrogradare. Toate evenimentele noi care au loc acum vor fi revizuite dupa acel moment. Nu luaţi decizii definitive. Pe de altă parte, este o perioadă excelentă pentru a face corecţii sau a relua discuţii anterioare care nu au decurs aşa cum v-aţi dorit la momentul respectiv. Pentru mai multe detalii, citiţi raportul Marte Retrograd, disponibil gratuit pe site. Cele două eclipse din această lună vor perturba lucrurile astfel încât nu aveţi nicio şansă să vă plângeţi de monotonie. Eclipsa de Soare din data de 13 iulie, are loc în propria voastră zodie şi este un semnal asupra faptului că ar trebui să vă ocupaţi mai mult de propria persoană. Ea indică nevoia de a vă redefini, de a face anumite schimbări care ţin de atitudinea voastră şi de modul în care acţionaţi. De-a lungul timpului cu toţii avem tendinţa de a ne focaliza asupra unor lucruri de care ne este greu să ne detaşăm. Aceasta eclipsă atrage atenţia asupra necesităţii de “a scăpa” de obiceiurile negative, de a face “curăţenie” şi de încerca să fiţi mai liberi. Eclipsa de Lună din data de 27 iulie, vine să sublinieze aspectele menţionate anterior, indicând şi potenţialele probleme, dar mai are o influenţă superioară asupra zonei financiare şi a carierei. Ea punctează faptul că s-ar putea să nu vă apreciaţi la adevărata valoare atunci când vine vorba de carieră şi trebuie să analizaţi această situaţie. Nu luaţi acum decizii definitive.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn martie Horoscop 2023

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *