Capricorn februarie Horoscop 2023

Horoscopul îți sugerează să îți păstrezi calmul în orice situație în februarie. Problemele tale vor fi rezolvate doar cu un comportament calm. Dacă ești prea ofensiv, vei risca inutil. Atleții, fie profesionali sau cei care practică sportul în scopuri recreaționale, se vor descurca în această perioadă. Deci, Capricornii vor fi foarte sănătoși.
Horoscop pentru februarie 2023 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Creativitatea aceea care te lovește în cursul lunii februarie se referă inclusiv la relația ta romantică. Dacă este vorba despre o relație deja existentă, partenerul tău va fi încântat. Ceea ce-ți va trece prin minte, va fi complex și cuprinzător. Felul în care veți petrece timpul, felul în care îi vei face declarații și alte feluri care nu ne privesc îl vor da gata.
Dacă este vorba despre o relație nouă, îl vei ameți pe nbietul băiat! Numai că luna viitoare vei redeveni Capricornul rațional și rezonabil, iar el va trebui să salveze nivelul înalt la care i-ai ridicat ștacheta.
Cu destul entuziasm vei aborda și relațiile cu prietenii adevărați. În jurul datelor de 21 și 22 însă, vei simți nevoia să te cuibărești la tine acasă. Dacă prietenii tăi vor să te vadă sau să ți se confeseze cu ceva, va trebui să vină la tine. Vei fi o gazdă minunată și îi vei răsfăța cu ceea ce nici nu le trece prin minte.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Capricorn: CARIERĂ

Luna va debuta cu o nevoie de schimbare sau chiar cu schimbarea în sine, dacă vor fi întrunite condițiile. Sub aspect profesional, dacă nu va fi vorba despre o schimbare de job, atunci va fi o nouă abordare. Fie din punct de vedere profesional, fie ca poziționare în ierarhie, fie ca nou proiect de lucru.
Schimbarea se va prezenta sub forma unui proces care se va concretiza pe 11-12 februarie, când creativitatea ta va impune noi metode și soluții. Începând de pe 16 februarie, munca nu va mai fi chiar atât de importantă pentru tine. Vei face ceea ce ai de făcut, corect și la timp, dar nu-ți vei mai consuma toată energia la muncă. Te vei dărui cel puțin în egală măsură relațiilor cu partenerul și prietenii. Iar către sfârșitul lunii, casa te va chema irezistibil.

Zile plăcute

Horoscop Rac Februarie 2023

  • Cele mai bune zile: 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 19
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 4, 5, 11, 12, 16, 21, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 7, 14, 15, 16, 17, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 9, 10, 19, 20, 27, 28

Sănătate și familie

Finanțele nu au fost o problemă importantă în viața voastră până acum în acest an. S-ar putea să nu fi acordat suficientă atenție acestor aspecte – Eclipsa de Lună din luna trecută și Eclipsa de Soare care va avea loc în data de 15 februarie vă forțează să vă focalizaţi asupra situaţiei financiarea și să faceți schimbările necesare. Este tentant să consideraţi ca totul decurge de la sine aşa cum ar trebui, însă în aceste momente este cazul să interveniţi. Eclipsa de Soare din această lună are loc în casa a 8-a și afectează nu numai finanțele voastre personale, ci și finanțele soțului sau partenerului de viaţă. Dacă sunteți implicat în parteneriate de afaceri, aceasta se aplică și partenerilor de acest tip. Atât tu cât şi partenerii tai trebuie să faceți corecții de curs în viața financiară. Gândirea voastră nu a fost realistă, așa cum vor arăta evenimentele eclipsei. Această eclipsă afectează și planetele Mercur și Jupiter. Pot avea loc schimbări legate de locul de muncă, de condiţiile de la locul de muncă, în colectiv sau legate de proiectele la care munciţi. Sănătatea voastră este bună în această lună, dar impactul asupra lui Jupiter poate provoca unele emoţii. În următoarele luni, efectele acestei eclipse vă vor determina să faceţi schimbări destul de mari legate de stilul vostru de viaţă. Dacă va aflaţi în postura de a face angajări sau aveţi subordonaţi, există instabilitate la locul de muncă şi pot apărea dreame în viața angajaților. Influenţa asupra lui Mercur va testa mașinile și echipamentele de comunicații, şi de asemenea, ar trebui să conduceți mai atent această perioadă, mai defensiv. Deoarece Mercur vă guvernează a 12-a casă, pot exista schimbări și mișcări într-o organizație caritabilă sau spirituală de care aparțineți. Visele pot fi supărătoare în această perioadă şi vă simţiţi neliniştiţi. Evitați speculațiile pe 9 și 10 și aveți grijă să nu depășiți cheltuielile. Viaţa de cuplu se îmbunătățește începând cu data de 18 februarie. Lucrurile evoluează încet, o relaţie nouă are propriile ei etape de dezvoltare.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2023

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *