Capricorn decembrie Horoscop 2021

decembrie va fi plin de energie pentru Capricorni. Vei emite o aură pozitivă în mediul tău înconjurător și asta va atrage mulți oameni interesanți. Fie că e vorba de un potențial partener, un nou prieten sau o cunoștință de afaceri importantă, aceste cunoștințe noi îți vor aduce multe beneficii. Va fi suficient să ieși din zona de confort și să te deschizi lumii.
Horoscop pentru decembrie 2021 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar decembrie 2021 pentru Capricorn: CARIERĂ

Deși familia îți va reține atenția și timpul o mare parte din timp, luna aceasta vei avea succese și în carieră. Așa cum spune horoscopul pentru anul 2021, Capricornii vor avea foarte multe oportunități de a excela în domeniul profesional.
Cele două arii ale vieții tale nu vor intra în conflict. Familia te va susține în carieră și va profita la rândul său de succesele tale. Călătoriile în interes profesional vor fi foarte profitabile luna aceasta.

Horoscopul lunar decembrie 2021 pentru Capricorn: BANI

Situația ta financiară se va îmbunătăți în câțiva pași decisivi după data de 20 decembrie. Sub influența Soarelui, vei tăia cheltuielile inutile și vei constata că ai mult mai mulți bani decât credeai. Este un moment favorabil să lichidezi niște datorii.
Dacă ai în plan să faci o investiție, este o periaodă favorabilă și aceasta se va dovedi profitabilă. Este important să o faci până în ultima zi a lunii când, din cauza eclipsei de Lună, ai putea face o mișcare greșită.

Zile plăcute

Horoscop Rac decembrie 2021

  • Cele mai bune zile: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 8, 9, 15, 16, 22, 23
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 15, 16, 25, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 27, 28, 29, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 22, 23

Sănătate și familie

Saturn în casa a 7-a indică o reducere a activităţii sociale. Cu toate acestea, în această lună există o creștere. Sunteți într-o perioadă în care relaţia de cuplu şi socializarea sunt mai active. Totuşi, o mare parte din ceea ce se întâmplă la nivel relaţional pare a fi mai degrabă conectat cu mediul de afaceri şi nu cu viaţa personală, de cuplu. Apar oportunităţi în acest sens. Luna trecută, in data de 21 decembrie, jumătatea superioară a horoscopului vostru a devenit dominantă, iar acest lucru se continuă şi în luna aceasta, după data de 11 decembrie, când Mercur va trece din jumătatea inferioară spre jumătatea superioară a astrogramei. Din acest momnt este indicat să vă concentraţi asupra carierei voastre. Nu aţi atins încă maximul oportunităţilor – acest lucru va avea loc în câteva luni – dar beneficiaţi mai multă atenție. Problemele de familie și cele legate de casă devin mai puțin importante. În această perioaă a avea succes în carieră şi a vă ocupa de aceste aspecte este în beneficiul tuturor. S-ar putea să fie nevoie să acordaţi atenţie şi stării de sănătate, mai ales până în data de 20 decembrie. Mai mult de jumătate dintre planete sunt în alinierea stresantă cu voi. Deci, asigurați-vă că beneficiaţi de suficientă odihnă. Sar putea să aveţi diverse dureri care nu sunt neapărat indicatorul unor probleme serioase, dar nu puteţi să le ignoraţi. Atunci când energia voastră este scăzută, condițiile pre-existente pot începe să se manifeste. După data de 27 este indicat să acordaţi mai multă atenție capului, feței și scalpului. Masajul este indicat în această perioadă. Situaţia se va îmbunătăți oricum după data 20 de decembrie, dar trebuie să fiți atenți. Eclipsă Lunară din data de 31 decembrie are loc în sectorul financiar semnalizând necesitatea de a regândi și de a vă schimba strategia financiară și modul în care vă planificaţi cheltuielile. Evenimentele eclipsei vă vor arăta situaţia în care vă aflați. Fiecare eclipsă de Lună este deosebit de puternică pentru Raci, deoarece Luna este guvernatorul horoscopului vostru. Ar fi bine să vă menajaţi în această perioadă. Petreceți mai mult timp acasă, în linişte. Nu încercaţi să forţaţi lucrurile. In data de 20 decembrie, Soarele, planeta voastră financiară, se mută în Vărsător, ceea ce indică o perioadă bună pentru datoriilor (sau pentru preluarea împrumuturilor), pentru planificarea impozitelor și pentru cumpărarea de asigurări (sau colectarea acestora). Dacă aveți idei de investiții bune, este un moment potrivit să atrageți susținătorii din afara pentru susţinerea proiectelor voastre.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn martie Horoscop 2021

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *