Capricorn august Horoscop 2022

Capricornii vor dedica această perioadă carierei. Acum e o șansă nouă, deci trebuie să revii pe calea bună. Dacă dorești ceva, în August ai o șansă să obții acel ceva. Să nu îți fie teamă să ieși în evidență și să îți arăți talentele. Superiorii sigur îți vor aprecia creativitatea și ideile noi. Vei avea multe din fericire.
Horoscop pentru august 2022 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Nu va fi o perioadă rea nci sub aspect profesional, nici în privința banilor. Dar va fi plină de ambiguități. Nu trebuie să ai încredere în toată lumea. Ai nevoie de aliați, dar nu orice fel de aliați. Mergi înainte cu alianțele verificate. Când cineva îți oferă mai mult decât simți că meriți, ceva nu este în regulă. Într-o zi, îți va cere la schimb mai mult decât poți da.
Nu face schimbări majore. Nu-ți lua un job nou dacă pare suspect de avantojos. Nu face o afacere cu perspectiva unui câștig facil. Concentrează-te pe îmbunătățirea tehnicii cu care lucrezi, inclusiv a competențelor tale tehnice.
Nu încerca să înoți împotriva curentului. Deocamdată, fă ce ți se cere, chiar dacă nu ești convinsă. O să-ți fie mai ușor să-ți tragi sufletul și să te pregătești pentru o perioadă mai favorabilă inițiativelor proprii. În felul acesta, nu vei fi afectată nici financiar. Veniturile tale vor merge înainte la nivelul actual, fără pierderi.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Va fi o perioadă darnică în romantism și senzualitate. Cu unele momente de încordare, ale căror cauze sunt în afara cuplului. Dacă simți că nu ai răbdare să-ți asculți partenerul, nu-l repezi, nu e vina lui. Nici a ta. Explică-i calm că nu ești în cea mai bună formă și alege odihna, un film, o plimbare în tăcere.
Dacă ești singură, bucură-te de libertate și independență. Se vor învârti în jurul tău persoane dubioase. Nu accepta invitațiile lor doar din politețe. Și nici nu te lăsa fermecată de aspecte superficiale. Ia totul cu prudență și amână tot ce poți amâna. În final, va rămâne în preajma ta doar cine merită să rămână.

Zile plăcute

Horoscop Rac August 2022

  • Cele mai bune zile în general: 8, 9, 16, 17, 26, 27
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 3, 14, 15, 21, 22, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 12, 14, 15, 21, 22, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 20, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 2, 3, 6, 13, 22, 29, 30

Sănătate și familie

Planeta care vă guvernează cariera, Marte, este în continuare retrogradă până în data de 27 august. Acest lucru sugerează că s-ar putea să nu aveţi suficientă încredere în deciziile voastre, să fiţi ezitanţi şi vă lipseşte direcţia. Vă este dificil să vă faceţi înteles. Este nevoie de timp pentru a rezolva aceste aspecte şi cel mai indicat ar fi să aşteptaţi până la finalul perioadei pentru deciziile importante. Începând din luna iunie, puterea planetară a început să se deplaseze în partea inferioară a astrogramei, indicând nevoia de a vă ocupa mai mult de aspectele care ţin de casă, familie, copii, sănătate – de viaţa personală. Cariera este importantă în acest an, dar acum este timpul să vă ocupaţi şi de celelalte aspecte ale vieţii voastre. Şi în această lună vă preocupă aspectele financiare. Mercur se află în continuare în casa banilor. Atenţie însă, el este reprograd până la data de 19 august, ceea ce înseamnă că pot exista greşeli de estimare atunci când este vorba de bani, întârzieri ale plăţilor, iar în cazul în care vă decideţi să faceţi acum achiziţii, s-ar putea să nu luaţi în calcul toţi factorii şi să regretaţi ulterior sau să descoperiţi probleme ale produselor achiziţionate, indiferent de natura lor. Nu este indicat să luaţi decizii financiare majore până după data de 19 august. Pentru mai multe detalii, citiţi raportul Mercur Retrograd disponibil gratuit, pe site. În data de 22 august interesul vostru se mută în zona comunicării, schimburilor, comercializării. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă ocupa de aceste lucruri. Eclipsa de Soare din data de 11 august, are loc în casa banilor şi atrage atenţia asupra cheltuielilor exagerate. Aşteptările voastre s-ar putea să nu corespundă cu realitate sau este posibil să nu dispuneţi de sufucuente resurse pentru a achiziţiona ceea cevă doriţi. Nu vă evaluaţi corect posesiunile. De asemenea pot exista probleme în relaţiile sentimentale. Există exagerări de ambele părţi, promisiuni nerespectate sau, în cazurile mai problematice, s-ar putea să vă confruntaţi cu ipocrizie. Din punct de vedere medical, evitaţi excesele.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn martie Horoscop 2023

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *