Capricorn aprilie Horoscop 2023

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage mereu de nou, te vei bucura să explorezi și vei avea parte de multe experiențe, cunoștințe și prieteni. În sfârșit, nu îți este teamă să ieși în oraș și să îți cunoști fericirea. În carieră, vei avea parte de o perioadă neutră. Nu te amenință nimic momentan.
Horoscop pentru aprilie 2023 Capricorn – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Capricorn: CARIERĂ

Vei avea o doză de noroc dar nu trebuie să te bazezi orbește pe asta. Dacă ai propria afacere, va trebui să te concentrezi numai în una sau două direcții. Vor apărea multe tentații, multe oportunități atrăgătoare. Dar nu ai asemenea resurse și nici atâta timp la dispoziție să le dezvolți pe toate și să și iasă ceva. Și nu vei avea nici răgaz suficient să analizezi toate posibilitățile. Asigură-te că activitatea principală, cea care aduce bani, merge solid înainte. În plus, ochește oportunitatea care riscă să dispară cel mai repede și încearcă s-o valorifici.
Dacă ești angajată, ține-te bine de activitatea ta obișnuită. Pe lângă asta, vezi unde scârțâie ceva, unde se cere o idee bună și un om cu inițiativă. Ia startul repede, așa încât să se observe și să ți se recunoască meritul de a fi găsit soluția.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața personală, influența negativă a lui Pluto va face să se adune toate sâcâielile posibile la un loc. Dar cum nimic nu durează veșnic, nici această situație nu va dura. Nu trebuie să intervii, nu e nevoie să faci nimic.
Pentru nativii din Zodia Capricornului care sunt singuri, nu sunt perspective clare de a lega o relație. Dar tot ce se va întâmpla luna aceasta va pregăti terenul. Vor fi împrejurări din care îți vei da seama de ceea ce-ți dorești și mai ales de ceea ce nu-ți dorești. Deci nu trebuie să simți dezamăgire dacă nu-ți iese o combinație. În scurt timp vei realiza că nici nu ți-o doreai cu adevărat.
Pentru Capricornii familiști vor fi niște conflicte de rezolvat. După toate aparențele, greșești într-o privință și te încăpățânezi să nu recunoști, chiar după ce ți-ai dat seama. Relația ta se va bloca și așa va rămâne până când te vei hotărî să dai înapoi.

Zile plăcute

Horoscop Rac Aprilie 2023

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 12, 13, 21, 22, 29
  • Cele mai stresante zile: 1, 7, 8, 14, 15, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 7, 8, 16, 17, 25, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 24, 25, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 14, 15, 16, 17, 25, 26

Sănătate și familie

Multe dintre tendințele pe care le-am descris în martie sunt încă valabile pentru majoritatea lunii următoare. Cariera este încă principalul titlu în această lună. Sunteţi favorizaţi în continuare de superiori sau se bucură de autoritate, iar reputația voastră profesională este bună şi joacă un rol important în câștigul salarial. Deși casa și familia sunt întotdeauna importante pentru voi, ele sunt mai puțin presante acum. Succesul vostru în lume este cea mai bună modalitate de a servi familiei voastre în aceste zile. Soarele, planeta voastră financiară, este conjunct cu Uranus între 17 și 19 aprilie (deși ați putut simți efectele acestui eveniment mai devreme). Acest tranzit indică o perturbare financiară bruscă, care în funcţie de aspectele din astrograma voastră poate semnifica un câştig neaşteptat, cheltuieli neprevăzute sau o schimbare care necesită acțiune. Aceasta este că este o schimbare pe termen scurt. Ar fi indicat să consultaţi Horoscopul Zilnic, disponibil gratuit, pe site, pentru a vedea despre ce este vorba cu exactitate. Dacă este vorba despre cheltuieli, destul de des sub influenţa acestui aspect ele sunt echilibrate cu un flux neașteptat de bani. În data de 20 aprilie, când Soarele se mută în casa a 11-a, tot ceea ce ţine de tehnologie devine mai important. De asemenea Rac d doriţi mai multă libertate. Din punct de vedere financiar puteţi avea surprize plăcute. Acesta este un moment foarte adecvat pentru a vă implica în situaţii care ţin de grupuri și organizații. Vă face plăcere şi vă este util pe termen mai lung. De asemenea, în aceasta perioadă, mediul online este atractiv pentru voi. Relaţia de cuplu a fost destul de tensionată începând din 17 martie. Marte a intrat în casa a 7-a și îşi va petrece luna aici. Acest lucru poate produce conflicte în relaţii, individualism şi încăpăţânare. Având şi Saturn în aceasta poziţie vă veţi confrunta cu situaţii în care va trebui să vă decideţi între a reacţiona sau a menţine o atitudine mai distantă. Saturn fiind mai puternic în această poziţie, cel mai probabil veţi acţiona asemeni unei maşini cu frâna trasă. Veţi avea impulsul de a acţiona, de a vă impune însă din diverse motive veţi alege să nu faceţi acest lucru. La nivel psihologic, acest tip de abordare produce frustrări. Cel mai bine ar fi ca atunci când aspectele vă sunt favorabile să încercaţi să discutaţi cu calm despre problemele care vă frământă. Sănătatea are încă nevoie să te uiți în această lună, mai ales până la 20. Vestea bună este că sănătatea este îmbunătățită în ultima lună. Puteți îmbunătăți sănătatea în modurile menționate în raportul anual. Cel mai important, faceți tot ce este mai bun pentru a menține un nivel ridicat de energie. Sănătatea va continua să se îmbunătățească după a 20-a, dar are nevoie de o atenție sporită (atacurile planetare grele în Capricorn, Marte, Pluto și Saturn nu sunt puteri cu care să fii rătăciți).

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn martie Horoscop 2023

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *