Berbec septembrie Horoscop 2022

Septembrie aduce o energie pozitivă pentru Berbec. Chiar dacă această lună este foarte bună pentru dragoste, nu uita de familie și prieteni. Timpul liber poate fi folosit, de exemplu, pentru a-ți îmbunătăți starea fizică. În gospodăria ta, ordinea și organizarea vor fi foarte importante pentru tine. Vei încerca să eviți problemele.
Horoscop pentru septembrie 2022 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscop lunar septembrie 2022 pentru Berbec: CARIERĂ

Deocamdată, ia o pauză din urmărirea scopurilor și ambițiilor. Muncește în liniște și așteaptă să vezi ce se mai întâmplă. S-ar putea ca morile de vânt cu care te lupți de la o vreme să se dărâme de la sine. Nimic nu e veșnic: nici conflictele, nici șefii de mucava.
Profită de faptul că stai bine cu banii și fă-ți câteva plăceri nevinovate. Îți poți permite chiar cheltuieli mai importante, achiziții pentru casă, înscrierea la un curs sau un abonament la sală. Deși sunt puține șanse să te duci.
Nu plănui schimbări importante în carieră. Nu se întrevede nimic de acest gen deocamdată. Este mai bine să mergi înainte cu ceea ce ai început până într-un moment mai favirabil schimbărilor.

Horoscop lunar septembrie 2022 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În ultima vreme te-a acaparat munca în dauna vieții personale și a familiei. Este timpul să te revanșezi. Nu mai duce cu tine, acasă, frustrările și conflictele de la muncă. Dimpotrivă, rupe-te total de ele în compania celor dragi. Adu-ți aminte de partenerul tău. Privește-l mai atent, ascultă-l și vei avea surpriza să te reîndrăgostești. Este exact ceea ce-ți trebuie.
Pe de altă parte, dacă ești pe punctul de a-ți face o relație nouă, fii prudentă. Ești vulnerabilă și abi aștepți să te arunci în brațele cuiva ca să te consoleze. Nu toată lumea merită această încredere. În jurul tău roiesc oameni de tot felul. Cântărește-i bine înainte de a lăsa garda jos.

Zile plăcute

  • Cele mai bune Zile general: 7, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai multe stresante zile: 4, 5, 11, 12, 17, 18, 19
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 2, 3, 11, 12, 13, 22, 23
  • Cele mai bune Zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 27, 28
  • Cele mai bune Zile pentru cariera: 1, 8, 9, 17, 18, 19, 27

Sănătate și familie

În această perioadă interesul vostru se va muta dinspre voi, spre ceilalţi. Aveţi în continuare suficientă independenţă, sectorul social al astrogramei voastre nefiind încă cel dominant (în funcţie de numărul planetelor situate în această zonă). În consecinţă, acesta este un timp pentru a vă adapta la condițiile din jurul vostru. Nu este un moment deosebit de bun pentru a face modificări – acestea vor avea loc mai târziu în cursul anului. Este mai degrabă, un timp pentru a vă cultiva abilitățile sociale. Capacitatea de vă face plăcuţi vă ajută mai mult în a avansa decât eforturile voastre personale. Pâna la 22 august, casa a 6 este încă puternică. Deci, acesta este un moment bun pentru a face toate acele sarcini orientate catre detalii, ceea ce în general vă plictiseşte, însă este necesar deoarece aveţi mai multă energie şi răbdare în aceste direcţii. Este încă o perioadă financiară bună pentru copiii voştri și este o perioada propice pentru a vă angaja sau pentru a face angajări, în funcţie de situaţie. La data de 22 septembrie, Soarele intra in casa a 7-a, a relaţiilor de parteneriat, asocieri sau concubinaj și scoate în evidenţă aspecte legate de această zonă a vieţii voastre. Viața de cuplu și cea socială devin mult mai active. Întâlniţi mai multe persoane în aceasta perioadă şi sunteţi solicitaţi de către ceilalţi. Pentru cei căsătoriţi, partenerul de viaţă devine mai important acum. Aveţi grijă însă, sunt posibile ciocniri de orgolii. Finanțele sunt bune în această lună (iar situaţia se va îmbunătăţi şi mai mul în luna următoare). La data de 9 septembrie, Venus intra in casa a 8-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, şi va rămâne acolo pentru restul lunii. Ea avansează tot mai aproape de Jupiter, astfel încât câștigurile sunt în expansiune (mai ales cele care provin în urma unor contracte de parteneriat, chirii, moşteniri etc). Apar noi oportunităţi. Sunteţi preocupaţi şi de situaţia financiară a celor din jur. Aspectele favorizează plata datoriilor sau obţinerea unor credite – în funcție de nevoile voastre. Eliminaţi cheltuielile inutile şi încercaţi să scăpaţi de lucrurile vechi, pe care nu le mai folosiţi. Această poziție planetară indică, de asemenea, cooperarea financiară bună cu soțul, partenerul. Intuiția financiară este excelentă în această lună. Ţineţi cont de ceea ce visaţi şi la semnalele pe care le primiţi.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec aprilie Horoscop 2023

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *