Berbec noiembrie Horoscop 2022

Deși noiembrie este o lună agitată pentru Berbec, nu trebuie să uiți de oamenii apropiați și nici de tine însuți. Nu lăsa stresul să aibă un impact asupra sănătății și a odihnei. Îți vei reîncărca bateriile pentru următoarea zi de lucru. Persoana iubită va aprecia cu siguranță faptul că îi acorzi atenție, deoarece o merită.
Horoscop pentru noiembrie 2022 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar noiembrie 2022 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În primele zile ale lunii, vei simți nevoia să fii pusă pe primul loc în relație. Desigur, nuanțele egoismului tipic vor fi influențate de ascendentul tău. Poate că nu vei fi satisfăcută de ceea ce primești. Remediul, paradoxal, se va afla la capătul opus: oferă tu mai mult celuilalt!
În cuplu, zilele de 7 și 8 noiembrie vor fi perfecte dacă le veți petrece acasă, împreună. Pe 11 și 12, veți avea mai multă energie să vă manifestați public. 13, 14 și 15, chiar și mai departe, până pe 20 noiembrie sunt zilele perfecte pentru discuții și planuri importante. De pe 25, vor apărea niște fricțiuni generate de o problemă greu de rezolvat. Nefiind, însă, o problemă gravă, se va rezolva de la sine până pe 28.

Horoscopul lunar noiembrie 2022 pentru Berbec: CARIERĂ

Nu te lăcomi la muncă din primele zile ale lunii! Mai lasă și pe alții să-și câștige pâinea. Mai întâi, bucură-te de recunoașterea și răsplata pentru ceea ce ai făcut deja. Pe 7 și 8 noiembrie, lucrurile par s-o ia puțin razna. Nu ieși în față până nu se liniștesc apele. Iar asta se va întâmpla nu după mult timp, undeva, pe 13-14 noiembrie.
Dacă ai o afacere sau dacă jobul tău este legat de vânzări, între 18 și 20 noiembrie ai cele mai mari șanse să atragi clienți noi. Vei face minuni la telefon! Pe 25, atacă acele treburi pe care le-ai tot amânat: ai energia necesară să le duci la capăt.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 9, 10, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 16, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 7, 16, 17, 21, 22, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 2, 11, 12, 21

Sănătate și familie

Eclipsa solare din data de 15 pare a fi una puternică – nu doar Soarele devine eclipsat, dar și Mercur și Jupiter. Marte în casa a 9-a casa pe tot parcursul lunii indică impulul de a călători (și mulți dintre voi va trebui să călătoriţi în această perioadă), deşi nu este neapărat recomandat în această perioadă. (În afară de eclipsa, Jupiter, planeta care guvernează călătoriile este aspectat negativ.) Dacă nu este neapărat să călătoriţi, încercaţi să amânaţi. Dacă este necesar, evitați perioada eclipsei dacă este posibil și alocaţi-vă mai mult timp pentru a ajunge la și de la destinație. Pe de altă parte, aspectul se poate referi la situaţii mai dificile legate de mediul universitar, lucruri care ţin de principii, lege sau relaţii cu persoane care aparţin unei alte culturi. Eclipsa de Soare va afecta casa a 11-a a prietenilor, astfel încât prieteniile pot fi testate. Adesea, testarea nu este cauzată de modul în care relaţionezi, ci din cauza dramelor care se întâmplă în viețile prietenilor tăi. De asemenea, aspectul poate pune presiune asupra planurilor voastre de viitor şi s-ar putea să fie nevoie să vă revizuiţi anumite speranţe, idealuri prin prisma lucrurilor de genul beneficii versus renunţări sau ambiţii versus resurse. De asemenea, relaţiile sentimentale pot trece printr-o perioadă mai dificilă. Conduceți mai defensiv în această perioadă. Echipamentele de comunicații și tehnologie pot deveni mai instabile acum și unele dintre ele ar putea avea nevoie de înlocuire sau reparații. Asigurați-vă că software-ul anti-virus este actualizat și că toate fișierele importante ale computerului sunt păstrate în siguranță. Tehnologia este minunată atunci când funcționează așa cum ar trebui, dar când nu pierderile pot fi importante. Sănătatea și energia s-au îmbunătățit mult în ultima lună, însă eclipsa poate declanşa o amenințare la adresa sănătății sau poate determina o schimbare în stilul vostru de viaţa – o schimbare importantă. Situația la locul de muncă este, de asemenea, nesigura pentru o vreme. Atât relatiile sentimentale, cât și aspectele financiare sunt favorizate pana in data de 11, dar după aceea va trebui să munciti mai mult pentru a câştiga. S-ar putea să nu vă placă ceea ce trebuie să faceți pentru a vă câștiga banii. Dacă desfăşuraţi o activitate suplimentară, ar trebui să prosperați. Venus va fi în poziția ei cea mai puternică din data de 11 – în semnul Peștilor. Aceasta indică o creştere a capacităţii de câștig (și a magnetismului social). Intuiția financiară este importantă acum și, din fericire, pare puternică. Relaţiile sentimentale intră într-un con de umbra, iubirea devine mai idealistă și foarte delicată. Persoanele iubite sau cele pe care le întâlniţi şi cu care aţi putea începe o relaţie sunt susceptibile de a fi mai sensibile, mai ușor de rănit, astfel încât trebuie să fiţi conștienţi de limbajul corpului și de tonurile vocii.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec aprilie Horoscop 2023

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *