Berbec martie Horoscop 2023

Fiecare Berbec se poate aștepta la o energie pozitivă în luna martie. O vei duce bine pe toate fronturile. De exemplu, te vei bucura de armonie în familie. Relațiile vor fi foarte benefice, iar circumstanțele vor fi potrivite pentru rezolvarea celor mai grave subiecte. Cu toate acestea, nu permite altora să te influențeze. Ar trebui să ții de propriile tale opinii.
Horoscop pentru martie 2023 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Berbec: privire generală

Nu te gândi mereu doar la tine, la ce vrei tu, la ce-ți place ție. Este posibil ca interesele tale minore să intre în conflict cu interesele majore ale altcuiva. Cu o doză nesemnificativă de compromis ai putea avea mult de câștigat. Sau, în orice caz, ai putea evita o pierdere sau un conflict.
Pe 4 sau 5 martie, vei avea ocazia să încerci ceva nou. Vei merge unde n-ai mai fost, vei face ce n-ai mai făcut sau vei cunoaște pe cineva diferit de cunoștințele tale obișnuite. Fii pe fază, măcar ca să înveți ceva, dacă nu ca să și profiți. Mai târziu, în jurul datei de 10, vei fi nemulțumită de un lucru care, în sine, nu e rău. Acceptă să pierzi puțin pe termen scurt ca să câștigi mult pe termen lung.
Bucură-te de veștile bune pe care le primești pe 13 sau 14 martie! Pe 20-21, vei trece printr-o fază emoțională mai intensă. Iar dacă ai un disconfort legat de sănătate, ocupă-te de el, nu-l ignora ca să nu devină ceva serios.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În prima jumătate a lunii, vei simți nevoia să clarifici lucruri, atât cu partenerul tău cât și cu prietenii. După o perioadă în care atenția ți-a fost monopolizată în altă parte, a venit rândul relațiilor personale să fie luate la puricat. Există, însă, pericolul să depășești puțin limitele rezonabile și să devii agresivă.
Zilele de 13 sau 14 martie vor întrerupe starea ta beligerantă cu o veste bună, cu o realizare. Vei deveni romantică și generoasă. Pe 17-18-19, vei simți nevoia să comunici, dar nu toți cei din jur te vor înțelege. Neputința lor de a gândi cu aceeași repeziciune ca tine îi va face pe unii să te perceapă drept arogantă sau aiurită. Nu te enerva!
Spre sfârșitul lunii, ți-ar prinde bine să te detașezi puțin de ceilalți – atât de partener cât și de cei care-ți sunt (prea) aproape zi de zi. Dacă ești singură, luna aceasta nu vei fi foarte dispusă să legi o relație nouă. Vei fi foarte pretențioasă în privința condițiilor de
compatibilitate. Compromisul nu intră în vederile tale în ceea ce privește dragostea.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 10, 11, 12, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 3, 4, 8, 18, 19, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 10, 11, 12, 20, 29

Sănătate și familie

Primăvara este sezonul noilor începuturi. Din punct de vedere astrologic, este cel mai bun moment al anului pentru a începe proiecte noi sau pentru a lansa noi produse în lume. În acest an, este mai bine decât de obicei. Din data de 20 martie (prima zi de primăvară) până în data de 23, 90% din planete avansează – astfel că aceste trei zile sunt cele mai bune zile pentru începerea unui nou proiect. De asemenea, daca nu puteti incepe proiectul in aceste trei zile, a 20-a si a 29-a zi din martie sunt, de asemenea, momente bune (80% dintre planete se vor deplasa inainte ). Zona care ţine de carieră este încă activă – mai ales începând cu data de 17 martie – dar luna aceasta este mai degrabă o lună în cea mai mare parte spirituală. Este timpul pentru creștere interioară. Este un moment bun să vă concentrați asupra meditației, studiilor spirituale și activităților caritabile. E bine să vă hrăniţi “interiorul”. De asemenea, sunt favorizate activităţile în spatele scenei, prin alţii. Această luna pare a fi şi foarte prosperă. Venus, planeta care vă guvernează finananţele, vă traversează ascendentul și intră în casa întâi în data de 6 martie. Acest lucru poate aduce şanse în ceea ce priveşte finanţele și oportunități benefice. Prezentaţi o imagine a unei persoane care beneficiază de bunăstare. Ceilalţi au această percepţie. Acest aspect oferă un minunat sentiment de a fi “urmărit” de bani, ca şi cum şansele ar veni spre voi şi nu ar trebui să le urmăriţi voi. De asemenea, situaţia relaţiilor sentimentale este benefică. Influenţa planetei Venus în Horoscop se resfrange şi asupra relaţiilor sentimentale. Ea este atât planeta iubirii, cât și cea responsabilă de situaţia financiară. Socializarea devine mai plăcută şi aveţi tendinţa de a-i atrage pe alţii înspre voi. Partenerul de viaţă încearcă să vă mulţumească, este mai atent(ă) faţă de nevoile voastre şi vă este mai uşor să obţineţi ceea ce vă doriţi. Marte, care traversează Mijlocul Cerului pe data de 17 martie, este un indicator al succesului în cariera personală. Puteţi obţinei recunoaşterea pentru meritele şi realizările voastre. Ambiţiile în această zonă sunt crescute. De asemenea, individualismul poate fi o problemă. Încercaţi să nu intraţi în conflicte cu superiorii. Luna martie este foarte agitată şi ritmul este rapid, mai ales după data de 20 martie. Dar aceasta nu este o problemă având energia necesară pentru a vă ocupa de evenimentele care apar. Vă puteți îmbunătăți starea de sănătate până pe data de 6 martie.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec mai Horoscop 2023

Mai va fi o lună benefică pentru carieră. Berbecul este foarte conștient de faptul că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *