Berbec mai Horoscop 2023

Mai va fi o lună benefică pentru carieră. Berbecul este foarte conștient de faptul că relațiile vor trebui lăsate deoparte puțin. Când vine vorba de relațiile pe termen lung, nu ai de ce să-ți faci griji. Partenerul tău va fi înțelegător, și te va sprijini în tot ce faci. Cu toate acestea, în relațiile noi, această lipsă de atenție ar putea cauza probleme.
Horoscop pentru mai 2021 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2021 penru Berbec: CARIERĂ

Dacă ai oameni în subordine, este timpul să-ți arăți… coarnele față de ei. Ai avut multe cap, le-ai acordat încredere și ei au început să-și ia nasul la purtare. Este posibil ca unii să te și sape, abuzând de buna ta credință.
Cu banii vei sta bine luna aceasta. Trebuie, doar, să fii pe fază la niște oportunități de a economisi, de a scăpa de niște cheltuieli neproductive.
În jurul tău apele sunt tulburi și agitate. Ca să-ți fie bine și să treci nevătămat prin furtună, trebuie să faci apel din plin la abilitățile tale sociale. Toți trebuie să aibă impresia că le ești prieten devotat. Păstrează pentru tine ceea ce gândești cu adevărat. Nu te confesa nimănui la muncă pentru că fiecare face tot ce poate ca să-și salveze pielea. Vor recurge inclusiv la trădare.

Horoscopul lunar mai 2021 penru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nativii din prima jumătate a zodiei vor rezolva cu mai multă ușurință problemele apărute în cuplu. Ceilalți tind să se complice și să aleagă căi ocolite de negociere în relații.
Berbecii singuri vor avea o perioadă de răgaz și de autoanaliză care îi va duce la niște concluzii utile. Contemplând relațiile altora își vor da seama ce-și doresc și ce nu-și doresc de la o relație proprie.
Pe analiză și contemplare se bazează și viața de familie a Berbecului luna aceasta. Temperamentul obișnuit al acestei zodii trebuie ținut puțin în frâu. Toate conflictele care apar au câte un motiv care nu este greu de identificat. Și, bineînțeles, de rezolvat. Întreabă, ascultă, mediază, negociază.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 11, 12, 13, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 18, 19, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 7, 8, 17, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 7, 8, 9, 10, 14, 15, 17, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 22, 31

Sănătate și familie

Între 6 mai şi 31 mai, poziţia venusiană indică faptul că în ceea ce priveşte finanțele și viaţa sentimentală veţi depăși sfera obișnuită. Veţi gândi “outside the box”, ceea ce adesea va aduce soluția potrivită. “Cutia” în sine a fost cea care a provocat problemele în primul rând. Încă sunteţi sub influenţa aspectelor financiare pozitive pâna pe data de 21 mai. Deci, dacă deciziile voastre sunt cele adecvate, sunteți într-o perioadă de câștiguri. Luna Nouă din 15 mai va influenţa zona veniturilor, generând o excelentă zi în ceea ce priveşte câştigurile. Însă şi mai important, va produce o creştere a clarităţii în ceea ce priveşte situaţia financiară pe tot parcursul lunii. Obţii informaţiile de care ai nevoie pentru a lua deciziile corecte. După cum am menţionat în Horoscopul pentru anul 2021, Uranus va face o mişcare majoră intrând în casa finanţelor, în data de 16 mai, generând schimbări şi diverse evenimente. Acest aspect favorizează activităţile online. Guvernatorul banilor voştri, Venus, se va afla în casa a 3-a, a comunicării, până în 19 mai. Acest aspect favorizează activitățile de vânzări, marketing, publicitate și PR. Este momentul să vă faceţi produsele cunoscute dacă lucraţi în aceste domenii. Informaţiile pe care le obţineţi pot genera profit. În data de 19 mai, Venus se va muta în casa a 4-a, indicând câştiguri sau cheltuieli legate de familie, proprietăţi, casă. Intuiția financiară este puternică. Între 25 şi 27 mai s-ar putea să întâmpinaţi unele blocaje financiare. Marte, guvernatorul Horoscopului vostru, s-a aflat în ultimele două luni în casa a 10-a, a carierei. Ați avut o serie de evenimente legate de scopurile majore din viaţă în această perioadă, iar acum sunteți pregătiţi pentru a vă orienta spre socializare. Încă vă mai concentraţi asupra carierei, dar sunteţi mai sociabili. Relaţiile de prietenie devin mai dinamice și probabil vă bucuraţi de mai multă popularitate. Pentru cei singuri, care îşi doresc să înceapă o relaţie, poate apărea oportunitatea de a întâlni pe cineva în timpul călatoriilor prin oraş, în vecinătate, în mediul educațional, la biblioteca sau într-o librărie. Comunicarea devine mai importantă în relaţii şi vă doriţi să socializaţi mai mult. Vă atrag persoanele inteligente. După data de 19 mai, veți dori mai multă intimitate, apropiere de persoana iubită şi veţi căuta să obţineţi un sentiment de siguranţă. De asemenea, s-ar putea să deveniţi mai schimbători. Provocarea va fi aceea de a intra în starea de spirit potrivită – și de a transmite această stare persoanei iubite.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec aprilie Horoscop 2023

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *