Berbec iunie Horoscop 2022

În luna iunie, pot apărea probleme la locul de muncă, potrivit horoscopului. Așa că, în acest moment vei putea doar să visezi la vacanță. În această lună, în timp ce ești prins cu munca, Berbecul putea întâlni o persoană nouă, poate chiar un potențial partener. Atenția este foarte plăcută pentru ego-ul tău. Totuși, ia în considerare foarte bine dacă această persoană merită să o accepți cu toate problemele cu care vine.
Horoscop pentru iunie 2022 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Berbec: CARIERĂ

Luna aceasta, succesul depinde de gradul în care te-ai pregătit în lunile anterioare. Dacă ai folosit acele perioade de stagnare în pregătirea unei perioade productive, atunci vei avea de câștigat. În acest caz, poți, deja să-ți planifici apropiata vacanță. În orice caz, poți petrece mai puțin timp muncind. În restul timpului, poți să explorezi domenii noi. Fie îți vei lărgi competențele profesionale, fie vei descoperi un domeniu nou de studiu.
Dacă te gândești la un job nou, este o perioadă favorabilă pentru asta. Dacă ai de ales între a munci suplimentar la vechiul job și a începe, în paralel, o colaborare nouă, alege-o pe cea de adoua. Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Berbec indică posibilități noi și multă mobilitate.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Berbec indică un grad ridicat de subiectivism. Nu lua decizii impulsive, fără puțină analiză. Ascultă-i pe cei din jur, pune cap la cap ce spun și trage o concluzie rațională.
În familie, nu vor fi situații dramatice, doar puțină confuzie. Cineva cu mult spirit independent este gata să facă o boacănă. Din fericire, cuvântul tău contează. Important este să fii atent la ceea ce se întâmplă cu acea persoană și să intervii. Este vorba despre cineva mai tânăr: un frate mai mic, un nepot sau chiar unul dintre copiii tăi.
Luna se află într-o poziție nefavorabilă zodiei tale. Acest lucru, ca și surplusul de energie dat de Marte te pot face impulsiv. Asta poate dăuna relației de cuplu, celor din familie, dar și prieteniilor tale. Nu vorbi și nu acționa sub impulsul de moment. Calmează-te, analizează și vei vedea lucrurile diferit.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 1, 2, 14, 15, 20, 21, 22, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 16, 20, 21, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 16, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 18, 28, 29

Sănătate și familie

În aceaată lună este indicat să vă odihniţi cât mai mult şi să vă refaceţi atât din punct de vedere fizic cât şi psihic. Activitatea voastră mundană este însă în continuare importantă, şi cel mai probabil, nu veţi avea ocazia să faceţi acest lucru pentru că vă doriţi să avansaţi. În această lună vă veţi confrunta cu una din provocările clasice: nevoia de avă ocupa de casă şi familie versus obligaţiile legate de carieră şi responsabilităţile pe care vi le-aţi asumat anterior. Nu veţi putea ignora niciunul din aceste aspecte şi va trebui să găsiţi o modalitate de a vă ocupa de ambele situaţii. Veţi oscila între cele două cu un consum destul de mare de energie. Activitatea retrograda a planetelor va crește în această lună, și din data de 26 iunie, jumătate dintre planete vor fi retrograde. Între 07 şi 19 august numărul lor va fi si mai mare. În aceste perioade este indicat să citiţi rapoartele planetelor retrograde, disponibile gratuit, pe site. Ritmul vieții încetinește. Pentru Berbeci, o zodie orientată spre acțiune, frustrarea este principala provocare în acest moment. Nevoia voastră de acţiune directă este extrem de mare iar acum sunteţi forțaţi să stagnaţi, iar uneori să mergeţi înapoi. Totul pare atât de lent, lent, lent! Partea buna a acestui fapt este că veţi învăţa să aveţi răbdare. Faceţi ceea ce este posibil în fiecare zi și nu vă impacientaţi pentru restul lucrurilor. Sănătatea și nivelul de energie pot deveni problematice începând din 21 iunie. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient. Între 12 şi 29 iunie asigurați-vă că vă hrăniţi adecvat şi că vă menţineţi echilibrul emoţional. După data de 29 iunie, este necesar să acordaţi o atenţie sporita problemelor de circulaţie şi inimii. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, se menţin aspectele din luna precedentă pâna pe data de 14 iunie. Încercaţi să nu fiţi impulsivi, deoarece indispoziţiile pot distruge momentele romantice și pot duce la complicaţii în viața amoroasă. Până pe data de 14 iunie nivelul de socializare este mai crescut în familie. S-ar putea să vă doriţi să aduceţi modificări minore în ceea ce priveşte locuinţa şi care ţin mai mult de design, de estetică. Pe plan sentimental există posibilitatea ca cineva din trecut faţă dde care aţi avut anumite sentimente, să se întoarcă în viaţa voastră. Există şansa unei oportunităţi romantice la începutul lunii. Nevoia de a călători este foarte puternică în aceste zile, dar în cazul în care nu este absolut necesar, încercaţi să evitaţi deplasările. Jupiter, planeta care guvernează călătoriile, este bine aspectat, dar se află în mişcare retrogradă. Este indicat să citiţi raportul Jupiter Retrograd, disponibil gratuit, pe site. Puteţi avea parte de întârzieri, erori şi confuzie. De asemenea, relaţiile cu persoanele care aparţin unei culturi străine, nu evoluează aşa cum trebuie. Aspectele legale sau cele care ţin de învăţământ superior sunt şi ele afectate.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec aprilie Horoscop 2023

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *