Berbec iulie Horoscop 2022

În a doua jumătate a anului, situația se va transforma în sfârșit în bine. Problemele apărute la locul de muncă sunt rezolvate și poți face din nou ceea ce-ți place. De exemplu, poți face o excursie în natură, bucură-te de libertate. Berbecul se poate aștepta, de asemenea, la o energie pozitivă în relații.
Horoscop pentru iulie 2022 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Berbec: CARIERĂ

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Berbec anticipează o lună plină de succes. Există condiții să-ți iasă tot ceea ce-ți propui, dar nu de la sine. Trebuie să muncești mult, dar, cel puțin, știi că nu va fi degeaba. Dacă ai propria afacere, ești printre cei mai norocoși. Poți să te gândești la extinderea afacerii. Condiția este ca planurile tale să fi fost elaborate înainte. Nu este momentul pentru planuri complet noi.
Dacă ești angajată, este momentul să discuți despre noi responsabilități cu beneficiile aferente. Trebuie să renunți la încăpățânarea obișnuită, să fii mai flexibilă și mai diplomată. În acest fel, vei obține ceea ce îți dorești. Dacă împrejurările sunt de așa natură, schimbarea jobului este bine venită.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Planeta pitică Eris este luna aceasta într-o poziție favorabilă. Nu vei mai vedea viața în roz, ci vei căpăta simțul realității. Acest lucru nu va fi de natură să te indispună. Te va face mai eficientă în alegerea relațiilor, mai clară în comunicare.
În familie și în cuplu, vei lămuri unele aspecte neplăcute. Discuțiile pe care le-ai evitat vei putea să le porți acum într-o manieră calmă și agreabilă. Vei avea puterea să lași de la tine fără să-ți pară rău. Totodată, vei ști cum să negociezi ca să lase fiecare de la el câte ceva.
În același timp, se pare că vei descoperi ceva interesant. Poate fi un nou hobby, poate fi ceva nou de învățat. Sau poate fi un nou cerc de prieteni de care să te lege o pasiune comună. Va fi un refugiu și o compensație pentru momentele în care nu vei avea destulă satisfacție în alte domenii. Iar dacă ești singură, poate fi vorba de o relație nouă, care se dezvolta încet dar solid.

Zile plăcute

  • Cele mai bune Zile general: 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24
  • Cele mai multe Stresant Zile general: 12, 13, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 5, 6, 16, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune Zile pentru bani: 1, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 16, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 16, 25, 26

Sănătate și familie

Marte, guvernatorul horoscopului vostru, se va afla întreaga lună în mişcare retrogradă. Acest lucru indică faptul că vă aflați în afara sferei normale de acţiune. Sunteţi într-o perioadă plină de aventuri, s-ar putea să vă faceţi prieteni noi și există şansa de a vă implica în acţivităţi cu grupuri în modalităţi noi, nespecifice vouă. Spiritul de aventură şi necesitatea de a fi pregătiţi pentru orice sunt potenţate şi de două eclipse în aceasta lună. De asemenea, s-ar putea să vă revizuiţi planurile de viitor, dar nu este indicat să faceţi schimbări majore de direcţie. Eclipsa solară din 13 iulie are loc in casa a 4-a a astrogramei, cea care este asociată cu domiciliul, familia şi nevoile emoţionale. Ar trebui să luați lucrurile mai ușor în jurul acestei date, să încercaţi să fiţi mai detaşaţi şi să vă autoanalizaţi. Efectul poate fi unul extrem de puternic, cu schimbări de situaţie şi drame emoţionale. În această perioadă, membrii familiei snt mai temperamentali, pot experimenta situaţii care îi obligă să se schimbe. Uneori, aspectul indică nevoia de a face unele reparaţii la casă, deoarece defectele ascunse au tendinţa de a ieşi la suprafaţă şi de a deveni vizibile. Pot exista neînţelegeri între părinţi. Copiii iau decizii care le schimbă vieţile (unele pot fi destul de normale, dar transformările sunt destul de mari). Și ei ar trebui să încerce să fie puţin mai relaxaţi. Situaţia financiară a familiei – mai ales a unuia dintre părinţi – are nevoie de o schimbare în ceea ce priveşte modul în care îşi gestionează veniturile şi cheltuielile. Pluto este şi el afectat de această eclipsă, ceea ce poate indica faptul că ai putea fi implicat în diverse tipuri de experienţe care presupun transformări profunde, de tipul moarte şi renaştere la un nivel psihologic. Eclipsa de Lună din 27 iulie va afecta de asemenea, zona care ţine de casă şi familie, ceea ce este un element specific al eclipselor. Aceasta eclipsa are loc în casa a 11-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, casă care indica relaţiile de prietenie, astfel încât pot exista drame sau crize în viața prietenilor tăi. Prieteniile sunt supuse testelor, dar aspectul se reăsfrânge şi asupra calculatoarelor și echipamentelor high-tech (de multe ori acestea au nevoie de reparații sau înlocuire). Aceasta eclipsa vă influenţează destul de puternic deoarece Marte este afectat aici. Ar fi indicat să evitaţi pe cât posibil situațiile periculoase sau stresante. Petreceţi mai mult timp acasă, încercaţi sa vă relaxaţi. Impactul pasupra lui Marte indică nevoia de a vă redefini, modul în care vă percepeţi şi cum vă doriţi să fiţi recepţionaţi de alţii. Acesta va fi un proces care se va întinde pe o perioadă de șase luni. Această redefinire este de fapt un lucru care vă avantajează: din moment ce suntem mereu în schimbare, acest proces ar trebui să aibă loc în anumite momente ale vieţii noastre, deşi în această situaţie este puţin forţat de evenimentele cauzate de eclipsă.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec aprilie Horoscop 2023

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *