Berbec ianuarie Horoscop 2023

Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru Berbec. Trebuie doar să îți împărți energia corect. Aspectele tale morale vor fi foarte puternice, ceea ce garantează un comportament cinstit în orice situație. Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi respinge chiar și atunci când ești ocupat. Bunătatea îți va fi răsplătită înzecit.
Horoscop pentru ianuarie 2023 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Berbec: CARIERĂ

Luna aceasta te vei concentra asupra obiectivelor profesionale. Foarte probabil vei fi oarecum încurcată de mișcarea nefavorabilă a lui Saturn. Aceasta va solicita din partea ta mai mult efort pentru a-ți menține mersul ascendent în carieră și finanțe. Vei beneficia de susținerea familiei, conștientă de faptul că va avea de câștigat în urma realizărilor tale.
Nativii în Zodia Berbecului care studiază sau activează în învățământ se vor confrunta cu schimbări majore. Vor fi schimbări fie în specializare, fie chiar în privința instituției. Depinde de ei ca aceste schimbări să le fie favorabile.

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Berbec: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Berbec indică o lună în care vei profita material mai mult decât te aștepți. Prin intermedierea unor prieteni, vei participa la proiecte care nu țin direct de ocupația ta curentă.
Nu este, însă, o perioadă favorabilă speculațiilor financiare. Plătindu-ți facturile în avans sau lichidând o datorie purtătoare de dobândă vei fi mai câștigată.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 6, 15, 16, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 5, 15, 16, 25

Sănătate și familie

Începeți anul cu 90% din planete deasupra orizontului și casa carierei extrem de încărcată. Întregul an care urmează este un an puternic în ceea ce priveşte zona de carieră, dar acum vă aflați în cea mai puternică lună din acest an. Aproape toată acțiunea din această lună se află încasa a 10-a a carierei. Mesajul? Concentrați-vă pe cariera voastră. – gestionați-o în mod corespunzător și totul se va rezolva de la sine. (Partea inferioară a astrogramei voastre va deveni mai puternică în patru sau cinci luni, dar niciodată nu va domina complet astrograma. Acesta este un an pentru a vă concentra pe obiectivele voastre externe.) Pentru unii dintre voi este o perioada de munca intensă, pentru alţii o perioadă de revaluare a statului vostru social şi a direcţiei în care vă îndreptaţi. În primul caz puteţi avea succes, dar câștigurile vin greu – prin muncă și merit real. Da, conexiunile sociale sunt de ajutor în această lună – mai ales până în data de 18 – dar pot deschide doar ușile. În cele din urmă trebuie să produceţi, să vă bazaţi pe ceea ce meritaţi şi aţi construit înainte. În consecinţă s-ar putea să vă neglijaţi sănătatea în această lună, însă ţineţi cont că aceasta nu este cea mai bună perioadă în ceea ce priveşte sănătatea. Până în data de 11 este indicat să acordaţi atenţie ficatului și coapselor. După data de 11daţi mai multă atenție la spatelui, genunchilor, dinților și oaselor. (Masajul obișnuit al coapsei va întări spatele inferior.) Cel mai important lucru, ca întotdeauna, este să vă asigurați că vă veți odihni suficient. Sănătatea se va îmbunătăți după data de 20, dar va trebui totuși să nu faceţi excese. Marte, guvernatorul vostru, își petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 8-a. Acesta este un aspect deosebit pentru pierderea în greutate și detoxifiere. Marte va fi conjunct cu Jupiter între 4 și 9 ianuarie. Acesta este un tranzit foarte fericit și aduce expansiune financiară și poate o călătorie în străinătate. Femeile care îşi doresc un copil trebuie să ia în considerare că sunt mult mai fertile atunci. La sfârşitul lunii, în data de 31, există o eclipsă de lună. Aceasta are loc în casa a cincea și afectează relaţiile sentimentale și copiii. S-ar putea ca unele situaţii care vă deranjau sa devină mai evidente, să priviţi totul dintr-o perspectivă nouă, să vă simţiţi nemulţumiţi şi să doriţi sa faceţi unele schimbări. Adesea aspectul indică schimbări, corecturi sau stări de nelinişte şi tensiune.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec mai Horoscop 2023

Mai va fi o lună benefică pentru carieră. Berbecul este foarte conștient de faptul că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *