Berbec aprilie Horoscop 2023

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a meritat, așa că nu iese din discuție o posibilă avansare în carieră. Dacă aceasta este răsplata pe care o aștepți. Dacă există un conflict, este bine să ai o abordare hotărâtă. Mai ales în public, unde este în joc reputația ta, de exemplu.
Horoscop pentru aprilie 2023 Berbec – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Berbec: CARIERĂ

În primele zile ale lunii, Berbecul va expedia treburile de rutină și se va putea concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Dacă ai o afacere proprie, emoțiile nu trebuie să interfereze cu interesele afacerii. Trebuie să acționezi cu curaj, dar cu luciditate.
Dacă ești în postura de angajată, ți se cere prudență în acțiuni. Ești tentată să riști, să adopți soluții pe care nu le-ai verificat. Chiar să mergi contra valului. Succesul nu este garantat. Specifică Berbecului este tentația de a se opri din când în când din treabă și de a lenevi, a medita, a contempla. Luna aceasta nu-ți poți permite aceste momente de pauză pentru că lucrurile evoluează rapid pe lângă tine și riști să pierzi oportunități.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru Berbecii care sunt într-o relație, luna aceasta va fi o periaodă de consolidare a cuplului, de comunicare profundă. Cu condiția de a petrece cât mai mult timp împreună.
Va fi o perioadă și mai interesantă pentru cei care sunt singuri. Aceștia vor avea parte de niște provocări. Puțin risc are farmecul lui. Dacă nu te arunci într-o relație clar lipsită de șanse, lucrurile pot să iasă bine.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 4, 5, 6, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 1, 7, 8, 21, 22, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 7, 8, 16, 17, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 16, 25

Sănătate și familie

În luna care a trecut vă aflaţi într-o poziţie de independenţă şi acest lucur va continua şi în această lună. Cu casa întâi atât de puternică, vă ocupați de problemele mundane şi de natură personală (doar responsabilitățile de carieră vă limitează acum). Dacă este nevoie să faceţi schimbări – dacă sunteţi nemulţumiţi de condiții – acum este momentul să le schimbați. Adaptaţi-le conform doleanţelor personale. Aveți puterea să faceți asta acum. (Mai târziu, spre sfârşitul anului va fi mai dificil.) De asemenea, începând de luna trecută, vă simţiţi destul de bine, iar această stare continuă şi acum, până pe data de 20 martie. Acesta este un moment propice pentru a vă ocupa de voi înşivă. Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de întreţinerea corporală și imaginea, de vă modela așa cum vă doriți. Acestă stare este însă diferită faţă de anii trecuți. Da, vreţi sa vă distraţi şi să vă simţiţi bine, însă în acelaşi timp vă doriţi să vă bucuraţi de succes. Cariera vă atrage într-o direcție în timp ce dorinţa de distracție vă provoacă spre alte activităţi. Cu puţină creativitate le puteți gestiona pe ambele. Nu există reguli cu privire la modul în care se face acest lucru. Fiecare persoană își găsește soluția proprie. Luna trecută, puterea planetară a început să se schimbe. Partea inferioară a horoscopului (partea nocturnă) este extrem de puternică, având numeroase planete poziţionate în zona respectivă. Cu toate acestea, jumătatea superioară este încă dominantă, astfel încât trebuie să vă concentrați asupra carierei, dar puteți aloca mai mult timp casei, familiei și stabilităţii emoționale. Aceasta nu este o mare prioritate în acest an, dar nu poate fi complet ignorată. Această luna pare a fi prosperă. Pe data de 20 aprilie, Soarele intră în casa a doua, casa care indică aspectele financiare și va rămâne acolo pentru restul lunii. Sunteți într-o perioadă de auto-valorificare şi vă orientaţi spre creşterea câștigurilor. Puteţi beneficia de noroc în speculații (deși ar fi indicat nu faceți acest lucru cu chiria sau banii destinaţi cheltuielilor curente) și puteţi obţine profituri spontane. Vă bucuraţi de ceea ce deţineţi. Copiii – în funcție de vârsta și stadiul lor în viață – vă sprijină din punct de vedere material sau vă motivează să câștigați mai mult. Venus se află în casa a doua, a finaţelor, până pe 24 aprilie, fiind un alt aspect bun din punct de vedere financiar. Raţionamentele financiare sunt de asemenea bune, conservatoare, deşi trebuie să fiţi atenţi la cheltuielile exagerate în datel de 17 şi 18 aprilie. Cei care sunt singuri pot avea parte de oportunități în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, mai ales atunci când se ocupa de aspectele financiare sau de valorificare a propriilor resurse.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec mai Horoscop 2023

Mai va fi o lună benefică pentru carieră. Berbecul este foarte conștient de faptul că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *