Balanță septembrie Horoscop 2022

Persoana care va apărea recent în jurul tău, ar putea să te păcălească. Poate că nu vezi acest lucru, sau poate că această persoană se poartă cu tine așa în mod intenționat. În septembrie, vei fi încrezător, astfel încât îi vei putea oferi o lecție potențialului farsor. Pentru Balanță, această experiență va fi foarte valoroasă, pentru că vor învăța din ea.
Horoscop pentru septembrie 2022 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Balanță: CARIERĂ

În domeniul profesional, va fi o perioadă de progrese moderate. Fără realizări spectaculoase, dar fără eșecuri. Există mai multe direcții în care te poți mișca. Ar fi bine să nu te concentrezi foarte mult pe una singură, ci să încerci să le abordezi pe toate. Nu este nevoie de muncă extenuantă, nici de atingerea perfecțiunii. Este nevoie doar de păstrarea tuturor posibilităților, ca să ai de unde alege mai târziu.
O să uiți să faci unele lucruri, o să le greșești pe altele. Dar n-o să fie nimic grav. Dacă tu nu vei face caz și nu vei atrage atenția, nimeni nu va observa.

Horoscopul lunar septembrie 2022 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură și disponibilă, vei intra într-o relație care se va dezvolta cu mare rapiditate. Atât de repede, încât nu-ți vei lua răgazul de a cerceta împrejurările și toate datele. Este posibil ca persoana respectivă să fie, deja, într-o relație. E mai bine să știi dinainte decât să aflu după.
În jurul tău, prietenii au luat-o puțin razna. Fac fel de fel de prostii, apoi vin la tine să ceară sfat și ajutor. Nu te băga prea mult. Acordă-le doar sfaturile și ajutorul care nu te implică pe tine în încurcăturile create de ei.
În familie, fă un efort și mai ascultă-i și pe ceilalți. Este imposibil să ai dreptate absolut întotdeauna. Mai ascultă și alt punct de vedere. Mai ales în chestiunile care nu te privesc în mod direct.

Zile plăcute

  • Cele mai bune Zile general: 7, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai multe stresante zile: 4, 5, 11, 12, 17, 18, 19
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 2, 3, 11, 12, 13, 22, 23
  • Cele mai bune Zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 27, 28
  • Cele mai bune Zile pentru cariera: 1, 8, 9, 17, 18, 19, 27

Sănătate și familie

În această perioadă interesul vostru se va muta dinspre voi, spre ceilalţi. Aveţi în continuare suficientă independenţă, sectorul social al astrogramei voastre nefiind încă cel dominant (în funcţie de numărul planetelor situate în această zonă). În consecinţă, acesta este un timp pentru a vă adapta la condițiile din jurul vostru. Nu este un moment deosebit de bun pentru a face modificări – acestea vor avea loc mai târziu în cursul anului. Este mai degrabă, un timp pentru a vă cultiva abilitățile sociale. Capacitatea de vă face plăcuţi vă ajută mai mult în a avansa decât eforturile voastre personale. Pâna la 22 august, casa a 6 este încă puternică. Deci, acesta este un moment bun pentru a face toate acele sarcini orientate catre detalii, ceea ce în general vă plictiseşte, însă este necesar deoarece aveţi mai multă energie şi răbdare în aceste direcţii. Este încă o perioadă financiară bună pentru copiii voştri și este o perioada propice pentru a vă angaja sau pentru a face angajări, în funcţie de situaţie. La data de 22 septembrie, Soarele intra in casa a 7-a, a relaţiilor de parteneriat, asocieri sau concubinaj și scoate în evidenţă aspecte legate de această zonă a vieţii voastre. Viața de cuplu și cea socială devin mult mai active. Întâlniţi mai multe persoane în aceasta perioadă şi sunteţi solicitaţi de către ceilalţi. Pentru cei căsătoriţi, partenerul de viaţă devine mai important acum. Aveţi grijă însă, sunt posibile ciocniri de orgolii. Finanțele sunt bune în această lună (iar situaţia se va îmbunătăţi şi mai mul în luna următoare). La data de 9 septembrie, Venus intra in casa a 8-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, şi va rămâne acolo pentru restul lunii. Ea avansează tot mai aproape de Jupiter, astfel încât câștigurile sunt în expansiune (mai ales cele care provin în urma unor contracte de parteneriat, chirii, moşteniri etc). Apar noi oportunităţi. Sunteţi preocupaţi şi de situaţia financiară a celor din jur. Aspectele favorizează plata datoriilor sau obţinerea unor credite – în funcție de nevoile voastre. Eliminaţi cheltuielile inutile şi încercaţi să scăpaţi de lucrurile vechi, pe care nu le mai folosiţi. Această poziție planetară indică, de asemenea, cooperarea financiară bună cu soțul, partenerul. Intuiția financiară este excelentă în această lună. Ţineţi cont de ceea ce visaţi şi la semnalele pe care le primiţi.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță martie Horoscop 2023

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *