Balanță martie Horoscop 2023

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa de a-ți întâlni sufletul pereche și privește atent în jur. Balanța se poate astepta la situații pașnice si armonie în familie. Cel mai bine te vei simți acasă. Chiar dacă ești prea rezervat, nu trebuie să te abții să-ți exprimi sentimentele și să îi lauzi pe cei din jur.
Horoscop pentru martie 2023 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Balanță: privire generală

În jurul datei de 5 martie, vei avea câteva zile în care vei reuși ce nici n-ai gândit. Aproape orice ți-ai propune. Te mobilizezi, ești inspirată și plină de energie. Pe 10, 11 sau 12, vei fi pusă într-o situație neașteptată, dar din nou inspirația ta va găsi fără probleme soluția.
Începând de pe data de 17, vei urca încă o treaptă în acestă stare de grație. Creativitatea și inițiativa îți vor aduce mult succes. Iar finalul lunii te va găsi plină de farmec și magnetism. Vei atrage atenția unor persoane care te pot propulsa în carieră și societate.

Horoscopul lunar martie 2023 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Romantismul înflorește încă de la începutul lunii. Asta se poate reflecta minunat în relația ta de cuplu. Dar este posibil să se reflecte puțin deviat, în afara relației. Ai grijă să nu dai motive de gelozie! Iar dacă nu ești într-o relație, riști să dai semnale greșite cuiva.
Așa cum îți stă în fire, vei căuta și luna aceasta armonia. În prima decadă a lunii, aceasta va depinde de tine. Interesele tale intelectuale și spirituale ar putea să nu fie în totalitate împărtășite de partenerul tău. Nu încerca să-l forțezi pe el. Mai bine găsește o cale de mijloc.
Dacă nu ești încă într-o relație, tocmai aceste preocupări te-ar putea pune față în față cu un potențial partener compatibil.
În a doua parte a lunii, o petrecere este ceea ce-ți trebuie. Creează cadrul în care să aduci la un loc mulți oameni care-ți plac și, poate, pe alții noi. Ești într-o formă intelectuală minunată și poți să-ți faci noi relații.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 10, 11, 12, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 3, 4, 8, 18, 19, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 10, 11, 12, 20, 29

Sănătate și familie

Primăvara este sezonul noilor începuturi. Din punct de vedere astrologic, este cel mai bun moment al anului pentru a începe proiecte noi sau pentru a lansa noi produse în lume. În acest an, este mai bine decât de obicei. Din data de 20 martie (prima zi de primăvară) până în data de 23, 90% din planete avansează – astfel că aceste trei zile sunt cele mai bune zile pentru începerea unui nou proiect. De asemenea, daca nu puteti incepe proiectul in aceste trei zile, a 20-a si a 29-a zi din martie sunt, de asemenea, momente bune (80% dintre planete se vor deplasa inainte ). Zona care ţine de carieră este încă activă – mai ales începând cu data de 17 martie – dar luna aceasta este mai degrabă o lună în cea mai mare parte spirituală. Este timpul pentru creștere interioară. Este un moment bun să vă concentrați asupra meditației, studiilor spirituale și activităților caritabile. E bine să vă hrăniţi “interiorul”. De asemenea, sunt favorizate activităţile în spatele scenei, prin alţii. Această luna pare a fi şi foarte prosperă. Venus, planeta care vă guvernează finananţele, vă traversează ascendentul și intră în casa întâi în data de 6 martie. Acest lucru poate aduce şanse în ceea ce priveşte finanţele și oportunități benefice. Prezentaţi o imagine a unei persoane care beneficiază de bunăstare. Ceilalţi au această percepţie. Acest aspect oferă un minunat sentiment de a fi “urmărit” de bani, ca şi cum şansele ar veni spre voi şi nu ar trebui să le urmăriţi voi. De asemenea, situaţia relaţiilor sentimentale este benefică. Influenţa planetei Venus în Horoscop se resfrange şi asupra relaţiilor sentimentale. Ea este atât planeta iubirii, cât și cea responsabilă de situaţia financiară. Socializarea devine mai plăcută şi aveţi tendinţa de a-i atrage pe alţii înspre voi. Partenerul de viaţă încearcă să vă mulţumească, este mai atent(ă) faţă de nevoile voastre şi vă este mai uşor să obţineţi ceea ce vă doriţi. Marte, care traversează Mijlocul Cerului pe data de 17 martie, este un indicator al succesului în cariera personală. Puteţi obţinei recunoaşterea pentru meritele şi realizările voastre. Ambiţiile în această zonă sunt crescute. De asemenea, individualismul poate fi o problemă. Încercaţi să nu intraţi în conflicte cu superiorii. Luna martie este foarte agitată şi ritmul este rapid, mai ales după data de 20 martie. Dar aceasta nu este o problemă având energia necesară pentru a vă ocupa de evenimentele care apar. Vă puteți îmbunătăți starea de sănătate până pe data de 6 martie.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță aprilie Horoscop 2023

Influența lui Venus în aprilie va face ca Balanța să aibă o perioadă mai intensă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *