Balanță mai Horoscop 2023

În carieră, Balanța va avea o perioadă calmă. Horoscopul cu siguranță nu recomandă să nu te culci pe-o ureche. Acest lucru ar putea fi observat de superiori. În timpul liber al lunii mai, vei fi bucuros să dedici timp culturii și artei, lucru care îți va îmbogăți cunoștințele, precum și subiectele interesante de conversație.
Horoscop pentru mai 2023 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Balanță: CARIERĂ

Luna aceasta, nu ți se dă mult răgaz de analiză. Dacă vezi o oportunitate de dezvoltare a propriei afaceri sau de dezvoltare a unui proiect, acționează imediat. Nu atât cât să te legi la cap, dar cât să te lămurești despre ce-I vorba și să pui un picior în barcă. Poate merge, poate e bine – trebuie să fii acolo când demarează.
Succesul tău, luna aceasta, se bazează mai ales pe acțiunea independentă. Nu trebuie să-ți dezvălui oricui intențiile și nici să stai după deciziile altora. Acționează după propriile planuri, altfel pierzi startul și nu mai acționezi deloc. Dar fă asta cu prudență! Nu încălca autoritatea șefilor și nu abandona ceva ce se așteaptă de la tine.

Horoscopul lunar mai 2023 penru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Viața romantică s-ar putea să producă niște surprize, mai ales celor care nu sunt foarte activi în această privință. Chiar dacă nu ai în vedere o anumită relație, nu ai motive nici să-ți interzici orice preocupare în acest sens.
Dacă ai pe cineva important în viața ta dar te bate gândul să faci o schimbare, deocamdată amână. Nu este un moment favorabil marilor schimbări. Nu vei face decât să produci regrete pentru toată lumea.
Dacă nu ești într-o relație serioasă, probabil că te vei simți tentat să întreprinzi niște acțiuni interesante. Mișcările tale îndrăznețe s-ar putea dovedi săbii cu două tăișuri. Pe de o parte, s-ar putea să te alegi cu ceva nou. Pe de alta, s-ar putea să pierzi ceva mai valoros decât ceea ce ai câștigat. Deci, gândește-te bine.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 11, 12, 13, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 18, 19, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 7, 8, 17, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 7, 8, 9, 10, 14, 15, 17, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 22, 31

Sănătate și familie

Între 6 mai şi 31 mai, poziţia venusiană indică faptul că în ceea ce priveşte finanțele și viaţa sentimentală veţi depăși sfera obișnuită. Veţi gândi “outside the box”, ceea ce adesea va aduce soluția potrivită. “Cutia” în sine a fost cea care a provocat problemele în primul rând. Încă sunteţi sub influenţa aspectelor financiare pozitive pâna pe data de 21 mai. Deci, dacă deciziile voastre sunt cele adecvate, sunteți într-o perioadă de câștiguri. Luna Nouă din 15 mai va influenţa zona veniturilor, generând o excelentă zi în ceea ce priveşte câştigurile. Însă şi mai important, va produce o creştere a clarităţii în ceea ce priveşte situaţia financiară pe tot parcursul lunii. Obţii informaţiile de care ai nevoie pentru a lua deciziile corecte. După cum am menţionat în Horoscopul pentru anul 2023, Uranus va face o mişcare majoră intrând în casa finanţelor, în data de 16 mai, generând schimbări şi diverse evenimente. Acest aspect favorizează activităţile online. Guvernatorul banilor voştri, Venus, se va afla în casa a 3-a, a comunicării, până în 19 mai. Acest aspect favorizează activitățile de vânzări, marketing, publicitate și PR. Este momentul să vă faceţi produsele cunoscute dacă lucraţi în aceste domenii. Informaţiile pe care le obţineţi pot genera profit. În data de 19 mai, Venus se va muta în casa a 4-a, indicând câştiguri sau cheltuieli legate de familie, proprietăţi, casă. Intuiția financiară este puternică. Între 25 şi 27 mai s-ar putea să întâmpinaţi unele blocaje financiare. Marte, guvernatorul Horoscopului vostru, s-a aflat în ultimele două luni în casa a 10-a, a carierei. Ați avut o serie de evenimente legate de scopurile majore din viaţă în această perioadă, iar acum sunteți pregătiţi pentru a vă orienta spre socializare. Încă vă mai concentraţi asupra carierei, dar sunteţi mai sociabili. Relaţiile de prietenie devin mai dinamice și probabil vă bucuraţi de mai multă popularitate. Pentru cei singuri, care îşi doresc să înceapă o relaţie, poate apărea oportunitatea de a întâlni pe cineva în timpul călatoriilor prin oraş, în vecinătate, în mediul educațional, la biblioteca sau într-o librărie. Comunicarea devine mai importantă în relaţii şi vă doriţi să socializaţi mai mult. Vă atrag persoanele inteligente. După data de 19 mai, veți dori mai multă intimitate, apropiere de persoana iubită şi veţi căuta să obţineţi un sentiment de siguranţă. De asemenea, s-ar putea să deveniţi mai schimbători. Provocarea va fi aceea de a intra în starea de spirit potrivită – și de a transmite această stare persoanei iubite.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță martie Horoscop 2023

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *