Balanță iunie Horoscop 2022

Datorită poziției planetelor, vei dori să acumulezi noi informații și să te autoeduci în iunie. Asta te-ar putea ajuta în carieră. Nu-ți vor lipsi motivația și energia. De aceea luna aceasta este cea mai potrivită pentru Balanță să faca progrese. Cu toate acestea, în situații stresante, s-ar putea să fii distras, deci încearcă să eviți acest lucru.
Horoscop pentru iunie 2022 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Balanță: CARIERĂ

În luna iunie, Marte se va afla într-o poziție neutră față de zodia ta. Soarele, deși nu este în poziția cea mai favorabilă, va fi, totuși, de ajutor. Dacă lucrezi pe cont propriu, renunță la experimente și concentrează-te pe ceea ce știi că merge. Trebuie să te bazezi pe propriile tale abilități profesionale. Ai grijă cine îți oferă ajutor și cu ce interes o face.
În același fel trebuie să procedezi și dacă ești angajat. Nu conta pe nimeni, ci doar pe forțele proprii. În general, este o perioadă bună în sfera profesională, cu condiția să respecți sfaturile de mai sus. Luna aceasta este favorabilă acțiunii și realizării scopurilor.

Horoscopul lunar iunie 2022 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Eris are grijă exclusiv de viața ta romantică. Luna va fi și ea de ajutor, dar numai în a doua parte a lui iunie. Este momentul de a rezolva probleme vechi, de a-ți face noi prieteni dar și de a începe o relație nouă. Nu te comporta frivol dacă ești o Balanță liberă. Energia îți dă pe dinafară, dar încearcă s-o stăpânești. Nu vrei să fii luat drept neserios!
Pe de altă parte, începutul verii va fi plin de provocări pentru tine. Îți poți permite unele riscuri, pentru că ești protejat. Dacă faci greșeli, întoarce-o pe glumă, înainte ca cineva să se supere.
Dacă ești familist, te vei trezi într-o rețea de încurcături pe care le-au provocat alții. Poți să intervii și poți să le rezolvi, dar numai cu diplomație. Nu ridica vocea, nu fi autoritar, pentru că Marte nu te susține.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 1, 2, 14, 15, 20, 21, 22, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 16, 20, 21, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 16, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 18, 28, 29

Sănătate și familie

În aceaată lună este indicat să vă odihniţi cât mai mult şi să vă refaceţi atât din punct de vedere fizic cât şi psihic. Activitatea voastră mundană este însă în continuare importantă, şi cel mai probabil, nu veţi avea ocazia să faceţi acest lucru pentru că vă doriţi să avansaţi. În această lună vă veţi confrunta cu una din provocările clasice: nevoia de avă ocupa de casă şi familie versus obligaţiile legate de carieră şi responsabilităţile pe care vi le-aţi asumat anterior. Nu veţi putea ignora niciunul din aceste aspecte şi va trebui să găsiţi o modalitate de a vă ocupa de ambele situaţii. Veţi oscila între cele două cu un consum destul de mare de energie. Activitatea retrograda a planetelor va crește în această lună, și din data de 26 iunie, jumătate dintre planete vor fi retrograde. Între 07 şi 19 august numărul lor va fi si mai mare. În aceste perioade este indicat să citiţi rapoartele planetelor retrograde, disponibile gratuit, pe site. Ritmul vieții încetinește. Pentru Berbeci, o zodie orientată spre acțiune, frustrarea este principala provocare în acest moment. Nevoia voastră de acţiune directă este extrem de mare iar acum sunteţi forțaţi să stagnaţi, iar uneori să mergeţi înapoi. Totul pare atât de lent, lent, lent! Partea buna a acestui fapt este că veţi învăţa să aveţi răbdare. Faceţi ceea ce este posibil în fiecare zi și nu vă impacientaţi pentru restul lucrurilor. Sănătatea și nivelul de energie pot deveni problematice începând din 21 iunie. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient. Între 12 şi 29 iunie asigurați-vă că vă hrăniţi adecvat şi că vă menţineţi echilibrul emoţional. După data de 29 iunie, este necesar să acordaţi o atenţie sporita problemelor de circulaţie şi inimii. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, se menţin aspectele din luna precedentă pâna pe data de 14 iunie. Încercaţi să nu fiţi impulsivi, deoarece indispoziţiile pot distruge momentele romantice și pot duce la complicaţii în viața amoroasă. Până pe data de 14 iunie nivelul de socializare este mai crescut în familie. S-ar putea să vă doriţi să aduceţi modificări minore în ceea ce priveşte locuinţa şi care ţin mai mult de design, de estetică. Pe plan sentimental există posibilitatea ca cineva din trecut faţă dde care aţi avut anumite sentimente, să se întoarcă în viaţa voastră. Există şansa unei oportunităţi romantice la începutul lunii. Nevoia de a călători este foarte puternică în aceste zile, dar în cazul în care nu este absolut necesar, încercaţi să evitaţi deplasările. Jupiter, planeta care guvernează călătoriile, este bine aspectat, dar se află în mişcare retrogradă. Este indicat să citiţi raportul Jupiter Retrograd, disponibil gratuit, pe site. Puteţi avea parte de întârzieri, erori şi confuzie. De asemenea, relaţiile cu persoanele care aparţin unei culturi străine, nu evoluează aşa cum trebuie. Aspectele legale sau cele care ţin de învăţământ superior sunt şi ele afectate.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță martie Horoscop 2023

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *