Balanță iulie Horoscop 2022

În această lună, astrele își vor schimba poziția. Te vei putea baza pe suportul și ajutorul Balanței. În luna iulie, nu ezita să întoarci favoarea persoanei care ți-a oferit o mână de ajutor imediat ce ai ocazia să faci acest lucru, indiferent dacă este vorba de partenerul tău, membru al familiei sau un prieten. O vei duce bine cu sănătatea în această perioadă, nu trebuie să te temi de nimic, nici măcar de unele leziuni.
Horoscop pentru iulie 2022 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Balanță: CARIERĂ

Folosește-ți agresivitatea într-un mod constructiv. Încearcă să-ți lărgești cercul de influență. Diversifică-ți afacerea, dacă ai una. Dacă ești freelancer, asigură-ți mai multe colaborări și păstrează-le pe toate. În viitor, îți va prinde bine să nu ai toate ouăle în același coș. Iar perioada care vine îți va oferi multe ocazii de diversificare a activității.
Dacă ești angajată, este momentul să-ți faci mai puține scrupule. Fă ceea ce este bine pentru tine și nu încerca să-ți remorchezi toți colegii. Ți se va cere mult efort, dar vei fi răsplătită pentru el. Puțină invidie în jur n-o să conteze. Nimeni nu va îndrăzni să te atace. Ai aliați importanți și tot ceea ce vei câștiga va fi pe munca și meritele tale.
Va fi pentru tine o perioadă bună din punct de vedere financiar. Ai putea face acea cheltuială sau investiție la care te gândești.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2022 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, și mai ales dacă te-ai despărțit de curând, luna iulie este favorabilă restabilirii echilibrului. Vei avea destulă claritate în gândire încât să-ți dai seama unde a fost greșeala. Te vei simți liberă să mergi mai departe, fără regrete. Însă nu vei simți nici o grabă, nici o presiune. Dimpotrivă, dacă cineva va încerca să profite de moment și să se apropie de tine, va avea parte de o respingere promptă. Nu te pronunța definitiv, lasă o portiță deschisă. Este posibil ca, nu peste mult timp, să-ți revizuiești decizia.
Dacă ești într-o relație, dacă ai o familie, ai grijă cu cei dragi. Impulsivitatea care te caracterizează luna aceasta te-ar putea îndemna la greșeli. Ai putea reacționa exagerat la un gest sau o vorbă neinspirată. Iar dacă în cercul de cunoștințe cineva se va gândi să-ți facă avansuri, s-ar putea să te întrebi „Ce-ar fi dacă…?’. Ar fi rău, ți-ar pica foarte prost. Păstrează distanța pentru că tentația e mare.

Zile plăcute

  • Cele mai bune Zile general: 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24
  • Cele mai multe Stresant Zile general: 12, 13, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 5, 6, 16, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune Zile pentru bani: 1, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 16, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 16, 25, 26

Sănătate și familie

Marte, guvernatorul horoscopului vostru, se va afla întreaga lună în mişcare retrogradă. Acest lucru indică faptul că vă aflați în afara sferei normale de acţiune. Sunteţi într-o perioadă plină de aventuri, s-ar putea să vă faceţi prieteni noi și există şansa de a vă implica în acţivităţi cu grupuri în modalităţi noi, nespecifice vouă. Spiritul de aventură şi necesitatea de a fi pregătiţi pentru orice sunt potenţate şi de două eclipse în aceasta lună. De asemenea, s-ar putea să vă revizuiţi planurile de viitor, dar nu este indicat să faceţi schimbări majore de direcţie. Eclipsa solară din 13 iulie are loc in casa a 4-a a astrogramei, cea care este asociată cu domiciliul, familia şi nevoile emoţionale. Ar trebui să luați lucrurile mai ușor în jurul acestei date, să încercaţi să fiţi mai detaşaţi şi să vă autoanalizaţi. Efectul poate fi unul extrem de puternic, cu schimbări de situaţie şi drame emoţionale. În această perioadă, membrii familiei snt mai temperamentali, pot experimenta situaţii care îi obligă să se schimbe. Uneori, aspectul indică nevoia de a face unele reparaţii la casă, deoarece defectele ascunse au tendinţa de a ieşi la suprafaţă şi de a deveni vizibile. Pot exista neînţelegeri între părinţi. Copiii iau decizii care le schimbă vieţile (unele pot fi destul de normale, dar transformările sunt destul de mari). Și ei ar trebui să încerce să fie puţin mai relaxaţi. Situaţia financiară a familiei – mai ales a unuia dintre părinţi – are nevoie de o schimbare în ceea ce priveşte modul în care îşi gestionează veniturile şi cheltuielile. Pluto este şi el afectat de această eclipsă, ceea ce poate indica faptul că ai putea fi implicat în diverse tipuri de experienţe care presupun transformări profunde, de tipul moarte şi renaştere la un nivel psihologic. Eclipsa de Lună din 27 iulie va afecta de asemenea, zona care ţine de casă şi familie, ceea ce este un element specific al eclipselor. Aceasta eclipsa are loc în casa a 11-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, casă care indica relaţiile de prietenie, astfel încât pot exista drame sau crize în viața prietenilor tăi. Prieteniile sunt supuse testelor, dar aspectul se reăsfrânge şi asupra calculatoarelor și echipamentelor high-tech (de multe ori acestea au nevoie de reparații sau înlocuire). Aceasta eclipsa vă influenţează destul de puternic deoarece Marte este afectat aici. Ar fi indicat să evitaţi pe cât posibil situațiile periculoase sau stresante. Petreceţi mai mult timp acasă, încercaţi sa vă relaxaţi. Impactul pasupra lui Marte indică nevoia de a vă redefini, modul în care vă percepeţi şi cum vă doriţi să fiţi recepţionaţi de alţii. Acesta va fi un proces care se va întinde pe o perioadă de șase luni. Această redefinire este de fapt un lucru care vă avantajează: din moment ce suntem mereu în schimbare, acest proces ar trebui să aibă loc în anumite momente ale vieţii noastre, deşi în această situaţie este puţin forţat de evenimentele cauzate de eclipsă.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță martie Horoscop 2023

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *