Balanță ianuarie Horoscop 2023

În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi pașnice în ianuarie. Relațiile pe termen lung vor avansa. Nu trebuie să te îngrijorezi să discutați despre lucruri serioase cu partenerul tău. Pe de altă parte, Balanțele singure nu vor avea noroc să întâlnească oameni noi. Prin urmare, horoscopul recomandă să-ți canalizezi energia într-o direcție diferită, cum ar fi sportul.
Horoscop pentru ianuarie 2023 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Balanță calculează că luna aceasta domeniul profesional nu va ocupa primul loc în preocupările tale. Vei aborda profesia ca pe ceva ce poate să-ți furnizeze plăcere și respect de sine.
Dat fiind că familia și aspectele emoționale țin capul afișului, și activitatea profesională va fi pentru tine un mediu în care te vei manifesta mai mult emoțional. Fiecare secundă de timp liber o vei acorda familiei și nu te vor prinde prea multe ore peste program.

Horoscopul lunar ianuarie 2023 pentru Balanță: BANI

Vei avea o situație financiară excelentă, dar asta te va îndemna și la cheltuieli mari. Nu va fi o problemă să rezolvi anumite probleme costisitoare și dorințe ale membrilor familei. Toată lumea va fi mulțumită de tine și de banii tăi.
Cel mai mare succes îl vor avea acei nativi ai zodiei ale căror venituri vin din comisioane din vânzări și promoții. De asemnea, cei care câștigă din activități creative vor avea succese financiare deosebite.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 6, 15, 16, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 5, 15, 16, 25

Sănătate și familie

Începeți anul cu 90% din planete deasupra orizontului și casa carierei extrem de încărcată. Întregul an care urmează este un an puternic în ceea ce priveşte zona de carieră, dar acum vă aflați în cea mai puternică lună din acest an. Aproape toată acțiunea din această lună se află încasa a 10-a a carierei. Mesajul? Concentrați-vă pe cariera voastră. – gestionați-o în mod corespunzător și totul se va rezolva de la sine. (Partea inferioară a astrogramei voastre va deveni mai puternică în patru sau cinci luni, dar niciodată nu va domina complet astrograma. Acesta este un an pentru a vă concentra pe obiectivele voastre externe.) Pentru unii dintre voi este o perioada de munca intensă, pentru alţii o perioadă de revaluare a statului vostru social şi a direcţiei în care vă îndreptaţi. În primul caz puteţi avea succes, dar câștigurile vin greu – prin muncă și merit real. Da, conexiunile sociale sunt de ajutor în această lună – mai ales până în data de 18 – dar pot deschide doar ușile. În cele din urmă trebuie să produceţi, să vă bazaţi pe ceea ce meritaţi şi aţi construit înainte. În consecinţă s-ar putea să vă neglijaţi sănătatea în această lună, însă ţineţi cont că aceasta nu este cea mai bună perioadă în ceea ce priveşte sănătatea. Până în data de 11 este indicat să acordaţi atenţie ficatului și coapselor. După data de 11daţi mai multă atenție la spatelui, genunchilor, dinților și oaselor. (Masajul obișnuit al coapsei va întări spatele inferior.) Cel mai important lucru, ca întotdeauna, este să vă asigurați că vă veți odihni suficient. Sănătatea se va îmbunătăți după data de 20, dar va trebui totuși să nu faceţi excese. Marte, guvernatorul vostru, își petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 8-a. Acesta este un aspect deosebit pentru pierderea în greutate și detoxifiere. Marte va fi conjunct cu Jupiter între 4 și 9 ianuarie. Acesta este un tranzit foarte fericit și aduce expansiune financiară și poate o călătorie în străinătate. Femeile care îşi doresc un copil trebuie să ia în considerare că sunt mult mai fertile atunci. La sfârşitul lunii, în data de 31, există o eclipsă de lună. Aceasta are loc în casa a cincea și afectează relaţiile sentimentale și copiii. S-ar putea ca unele situaţii care vă deranjau sa devină mai evidente, să priviţi totul dintr-o perspectivă nouă, să vă simţiţi nemulţumiţi şi să doriţi sa faceţi unele schimbări. Adesea aspectul indică schimbări, corecturi sau stări de nelinişte şi tensiune.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță aprilie Horoscop 2023

Influența lui Venus în aprilie va face ca Balanța să aibă o perioadă mai intensă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *