Balanță februarie Horoscop 2023

Balanța nu ar trebui sa fie sceptică în a oferi o mână de ajutor dacă cineva are nevoie de ea in februarie. Ar putea fi vorba, de exemplu, de un coleg sau un membru al familiei. Vei câștiga încrederea acelei persoane și vei fi răsplătit pentru acțiunile tale în viitor. În domeniul sănătății, ai grijă să nu răcești. Îmbracă-te gros.
Horoscop pentru februarie 2023 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Februarie debutează pentru tine cu un tzunami de romantism! În prima săptămână a lunii, profită la maximum de dragoste. Ia când ți se dă, pentru că nu ai tot timpul la dispoziție. Pe 7 și 8, după ce vei atinge o culme a sentimentalismului și senzualității, atmosfera se va calma oarecum. Nu e vorba despre o răcire a relației, ci despre revenirea la realitate.
Pe 13, 14 și 15, apar sâcâieli și fricțiuni nu doar în relația de cuplu, dar în general, în raporturile cu ceilalți. E de la tine! Nu e ceva grav, nu se va întâmpla nimic ireparabil, dar se va observa. De aceea, pe 21 și 22, când asta va trece, va trebui să te revanșezi cumva. Față de ceilalți, cu un gest frumos. Față de tine însăți, cu un răsfăț oarecare.

Horoscopul lunar februarie 2023 pentru Balanță: CARIERĂ

Ce fel de schimbări vrei să faci în cariera ta? Mici, medii sau mari? Vrei să schimbi totul sau doar pe ici – pe colo? Orice schimbare ți-ai dori, poți să-i pui bazele în primele zile ale lunii februarie. Îți vei da seama singură cum. Iar pentru provocările de pe 7 și 8, nu-ți face probleme. Te vei ridica deasupra lor fără niciun fel de dificultate. Iar momentul va fi unul de clarificare pentru tine, momentul în care îți va deveni evident ce-ți dorești.
Ascultă-ți vocea interioară care, începând de pe data de 10, îți tot șoptește în cap. Până pe 14, se vor întâmpla mici chestii care vor arunca întrebări asupra uneia dintre relațiile tale de muncă. Pe 21 și 22, ia-ți puțină libertate. Dacă nu poți face ca mediul tău profesional să fie mai plăcut, ia-ți liber și distrează-te. Asta te va pregăti pentru data de 25 când vei fi nevoită să planifici serios pentru viitor.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 9, 10, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 16, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 7, 16, 17, 21, 22, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 2, 11, 12, 21

Sănătate și familie

Eclipsa solare din data de 15 pare a fi una puternică – nu doar Soarele devine eclipsat, dar și Mercur și Jupiter. Marte în casa a 9-a casa pe tot parcursul lunii indică impulul de a călători (și mulți dintre voi va trebui să călătoriţi în această perioadă), deşi nu este neapărat recomandat în această perioadă. (În afară de eclipsa, Jupiter, planeta care guvernează călătoriile este aspectat negativ.) Dacă nu este neapărat să călătoriţi, încercaţi să amânaţi. Dacă este necesar, evitați perioada eclipsei dacă este posibil și alocaţi-vă mai mult timp pentru a ajunge la și de la destinație. Pe de altă parte, aspectul se poate referi la situaţii mai dificile legate de mediul universitar, lucruri care ţin de principii, lege sau relaţii cu persoane care aparţin unei alte culturi. Eclipsa de Soare va afecta casa a 11-a a prietenilor, astfel încât prieteniile pot fi testate. Adesea, testarea nu este cauzată de modul în care relaţionezi, ci din cauza dramelor care se întâmplă în viețile prietenilor tăi. De asemenea, aspectul poate pune presiune asupra planurilor voastre de viitor şi s-ar putea să fie nevoie să vă revizuiţi anumite speranţe, idealuri prin prisma lucrurilor de genul beneficii versus renunţări sau ambiţii versus resurse. De asemenea, relaţiile sentimentale pot trece printr-o perioadă mai dificilă. Conduceți mai defensiv în această perioadă. Echipamentele de comunicații și tehnologie pot deveni mai instabile acum și unele dintre ele ar putea avea nevoie de înlocuire sau reparații. Asigurați-vă că software-ul anti-virus este actualizat și că toate fișierele importante ale computerului sunt păstrate în siguranță. Tehnologia este minunată atunci când funcționează așa cum ar trebui, dar când nu pierderile pot fi importante. Sănătatea și energia s-au îmbunătățit mult în ultima lună, însă eclipsa poate declanşa o amenințare la adresa sănătății sau poate determina o schimbare în stilul vostru de viaţa – o schimbare importantă. Situația la locul de muncă este, de asemenea, nesigura pentru o vreme. Atât relatiile sentimentale, cât și aspectele financiare sunt favorizate pana in data de 11, dar după aceea va trebui să munciti mai mult pentru a câştiga. S-ar putea să nu vă placă ceea ce trebuie să faceți pentru a vă câștiga banii. Dacă desfăşuraţi o activitate suplimentară, ar trebui să prosperați. Venus va fi în poziția ei cea mai puternică din data de 11 – în semnul Peștilor. Aceasta indică o creştere a capacităţii de câștig (și a magnetismului social). Intuiția financiară este importantă acum și, din fericire, pare puternică. Relaţiile sentimentale intră într-un con de umbra, iubirea devine mai idealistă și foarte delicată. Persoanele iubite sau cele pe care le întâlniţi şi cu care aţi putea începe o relaţie sunt susceptibile de a fi mai sensibile, mai ușor de rănit, astfel încât trebuie să fiţi conștienţi de limbajul corpului și de tonurile vocii.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță aprilie Horoscop 2023

Influența lui Venus în aprilie va face ca Balanța să aibă o perioadă mai intensă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *