Balanță august Horoscop 2022

Lucrurile în relații vor fi pașnice și armonioase. Prin urmare, te poți bucura de nopțile lungi în doi fără întreruperi. Balanțele singure au șansa să-și întâlnească sufletul pereche în august. Nu respinge invitația la o petrecere sau la într-o călătorie. Nu știi niciodată ce persoană interesantă ai putea întâlni.
Horoscop pentru august 2022 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Așadar, adună-te și ține-te tare. Încă puțin. Se întâmplă ceva în viața ta și n-ai vrea să lipsești la apel. Un proiect își va arăta succesul și acesta ți se datorează. Sau se va face un bilanț provizoriu și se va constata că ai un randament foarte bun. Dacă nu vei fi acolo să culegi laurii, se va împăuna cu ei șeful tău.
În momentul de entuziasm al etalării graficelor, vei putea să ceri și tu ceva. Ca să nu mai vorbim că este foarte posibil să le dea lor prin minte să-ți acorde o primă sau chiar o mărire de salariu.
Să nu mai vorbim despre cazul în care ești în tratative pentru un job nou sau o colaborare nouă. Sau dacă ți-ai depus pe undeva CV-ul. Tocmai acum se pot lansa șansele, pentru că angajatorii ar vrea să intre în toamnă cu schema completă.

Horoscopul lunar august 2022 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus, Saturn și Soarele am spus? Atâta strălucire, atâta emotivitate și atâtea răsturnări de situație! Luna asta va fi o telenovelă pentru tine. Dar la sfârșit, vei fi în același loc și cu aceeași zestre ca la început. Atâtea tendițe diferite nu-ți vor da răgaz să te adâncești în vreo extremă. Te vei răsti puțin la partenerul tău, după care vei avea o idee genială. Și, gata, ai și uitat că mai devreme erai nervoasă. La fel și cu copiii.
Iar dacă nu ești într-o relație, sigur vei zăpăci cel puțin o persoană, dacă nu mai multe. Vei da tot felul de semnale și nu vor ști ce să înțeleagă. Să aibă răbdare până la toamnă, că nu mai e mult. Atunci o să le spui tu clar ce vrei.

Zile plăcute

Horoscop Berbec August 2022

  • Cele mai bune Zile general: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 29, 30
  • Zilele cele mai stresante: 8, 9, 14, 15, 21, 22
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 5, 14, 15, 24, 25
  • Cele mai bune Zile pentru bani: 4, 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 12, 21, 22, 31

Sănătate și familie

Tocmai când v-aţi fi aşteptat ca odată cu schimbarea lunii, evenimentele anterioare să nu se mai repete sau să nu mai existe provocări, cea de-a treia eclipsa a anului vă influenţează din nou. Este util să înțelegem că eclipsele nu sunt asemenea unor „pedepse“ (deși se pot simți în acest fel). Scopul lor este de a îndepărta obstacolele din viață pentru propriul vostru bine, pentru a putea avansa. Ele provoacă acele zone unde este nevoie să schimbaţi câte ceva, unde lucrurile nu funcţionează aşa cum ar trebui sau unde este nevoie să renunţaţi la o anumita situaţie deoarece nu se mai armonizează cu felul vostru de a fi sau cu ceea ce vă doriţi. Marte este încă retrograd în această lună – pentru întreaga lună. În consecinţă, vă aflaţi în continuare pe un teritoriu necunoscut, iar evenimentele din luna anterioară continuă să vă influenţeze. Eclipsa de Soare din 11 august are loc în casa a 5-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, și va produce o serie de efecte legate de viaţa sentimentală, copii sau investiţii. Oricare ar fi modificările care nu au fost făcute luna trecută vor fi făcute acum (acest proces se va desfăşura și în următoarele șase luni). Aceasta eclipsa are un efect mai redus asupra voastră decât cele anterioare. Starea generala de sanatate si energia sunt mult mai bune în această lună, și nici alte planete majore sunt afectate de eclipsă. Totuşi, ar fi indicat sa va menajaţi în această perioadă şi să acordaţi atenţie celor menţionate mai sus, în funcţie de situaţie. În ceea ce priveşte copiii, multe din schimbările din viața lor sunt normale. Uneori, poate fi vorba de conştientizarea unor situaţii in care se află, de trecerea la o nouă etapă în viaţa lor. Oricare ar fi evenimentul real – și sunt multe posibilităţi – acesta îi va determina să se redefinească, să îşi schimbe imaginea și percepţia legată de propria lor persoană, precum şi modul în care se raportează la ceilalţi (aceasta nu este o schimbare bruscă, ea se va desfăşura pe parcursul următoarelor 6 luni). Ce care au înclinaţii artistice s-ar putea să experimenteze “o trezire”, o schimbare de stil. De asemenea, aceste schimbări şi redefiniri se pot referi la o relaţie sentimentală sau la persoana iubită. Venus are solstițiul ei în această lună – între 5 şi 9 august. Se oprește în mișcare ei și apoi își schimbă direcția. Acest lucru indică faptul că relaţiile sentimentale pot trece printr-o perpadă de reevaluare. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul aspectelor financiare. Veţi ştii cu siguranţă în ce direcţie doriţi să vă îndreptaţi. În dara de 22 august Soarele intra in casa a 6-a cea care indică aspectele legate de sănătate și de muncă. Urmează o perioadă de valorificare pentru copiii voştri (în cazul celor care au copii). Pentru voi, indică o predispoziţie de a vă preocupa mai mult de starea de sănătate si/sau de muncă. Este un moment favorabil pentru cei care îşi caută un loc de muncă.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță martie Horoscop 2023

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *