Balanță aprilie Horoscop 2023

Influența lui Venus în aprilie va face ca Balanța să aibă o perioadă mai intensă și mai sensibilă. Dacă cineva ți-a rănit sentimentele acum, îți vei aminti de acest lucru mult timp. Cu toate acestea, trebuie să reții că nu trebuie întotdeauna să gândești rațional. Emoțiile excesive cu care nu vrei să ai de-a face pot fi alungate prin sport, de exemplu.
Horoscop pentru aprilie 2023 Balanță – află zile favorabile pentru tine, ce te așteaptă în sănătate, finanțe, cariere, dragoste, relații și familie prin horoscop!.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Balanță: CARIERĂ

Luna aprilie va fi bună din punct de vedere fianciar. Dar nu trebuie să reinvestești neapărat acum, pentru că nu ești în cea mai bună formă pentru asta. Fă-o doar dacă ai un obiectiv precis și suficient analizat.
Dacă nu ești pe cont propriu, ai putea să te gândești la o colaborare cu un alt angajator, fără să renunți la cel actual. Ai suficientă energie să acționezi în mai multe direcții. Nu te simți vinovată față de colegii tăi dacă, de data aceasta, tu ai niște șanse în plus.
Luna aceasta este profitabilă nu numai ca nivel de câștig ci și ca mod de a cheltui. Vei avea ocazia și inspirația să faci niște achiziții avantajoase și utile pe termen lung.

Horoscopul lunar aprilie 2023 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Emoțional, tu și cei apropiați ție vă veți afla într-o zonă bună, pozitivă. Dacă trebuie să iei decizii, să faci schimbări și dacă nu sunt din cele mai plăcute, amână deocamdată. Mai întâi încarcă-ți bateriile ca să-ți poți asuma eforturile practice și mentale.
Pentru nativii din Zodia Balanței care nu se află încă într-o relație, aprilie este o lună de expansivitate maximă. Anumite circumstanțe te vor avantaja în mod evident. Este important să nu t străduiești să faci o impresie mult prea bună, nerealistă. Poți s-o faci, îți place s-o faci, dar nu e în avantajul nimănui. Dacă ai ceva de mărturisit ș vrei ca relația să mergă, mărturisește de la început.

Zile plăcute

  • Cele mai bune zile: 4, 5, 6, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 1, 7, 8, 21, 22, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 7, 8, 16, 17, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 16, 25

Sănătate și familie

În luna care a trecut vă aflaţi într-o poziţie de independenţă şi acest lucur va continua şi în această lună. Cu casa întâi atât de puternică, vă ocupați de problemele mundane şi de natură personală (doar responsabilitățile de carieră vă limitează acum). Dacă este nevoie să faceţi schimbări – dacă sunteţi nemulţumiţi de condiții – acum este momentul să le schimbați. Adaptaţi-le conform doleanţelor personale. Aveți puterea să faceți asta acum. (Mai târziu, spre sfârşitul anului va fi mai dificil.) De asemenea, începând de luna trecută, vă simţiţi destul de bine, iar această stare continuă şi acum, până pe data de 20 martie. Acesta este un moment propice pentru a vă ocupa de voi înşivă. Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de întreţinerea corporală și imaginea, de vă modela așa cum vă doriți. Acestă stare este însă diferită faţă de anii trecuți. Da, vreţi sa vă distraţi şi să vă simţiţi bine, însă în acelaşi timp vă doriţi să vă bucuraţi de succes. Cariera vă atrage într-o direcție în timp ce dorinţa de distracție vă provoacă spre alte activităţi. Cu puţină creativitate le puteți gestiona pe ambele. Nu există reguli cu privire la modul în care se face acest lucru. Fiecare persoană își găsește soluția proprie. Luna trecută, puterea planetară a început să se schimbe. Partea inferioară a horoscopului (partea nocturnă) este extrem de puternică, având numeroase planete poziţionate în zona respectivă. Cu toate acestea, jumătatea superioară este încă dominantă, astfel încât trebuie să vă concentrați asupra carierei, dar puteți aloca mai mult timp casei, familiei și stabilităţii emoționale. Aceasta nu este o mare prioritate în acest an, dar nu poate fi complet ignorată. Această luna pare a fi prosperă. Pe data de 20 aprilie, Soarele intră în casa a doua, casa care indică aspectele financiare și va rămâne acolo pentru restul lunii. Sunteți într-o perioadă de auto-valorificare şi vă orientaţi spre creşterea câștigurilor. Puteţi beneficia de noroc în speculații (deși ar fi indicat nu faceți acest lucru cu chiria sau banii destinaţi cheltuielilor curente) și puteţi obţine profituri spontane. Vă bucuraţi de ceea ce deţineţi. Copiii – în funcție de vârsta și stadiul lor în viață – vă sprijină din punct de vedere material sau vă motivează să câștigați mai mult. Venus se află în casa a doua, a finaţelor, până pe 24 aprilie, fiind un alt aspect bun din punct de vedere financiar. Raţionamentele financiare sunt de asemenea bune, conservatoare, deşi trebuie să fiţi atenţi la cheltuielile exagerate în datel de 17 şi 18 aprilie. Cei care sunt singuri pot avea parte de oportunități în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, mai ales atunci când se ocupa de aspectele financiare sau de valorificare a propriilor resurse.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță martie Horoscop 2023

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *